GigaTribeGigatribe 3 ir bezmaksas Web 2.0 Peer-to-Peer failu apmaiņas programma, kas ļauj dalīties ar savām fotogrāfijām, video un mūziku starp saviem draugiem. Datu apjoma ierobežojumu nav, tādēļ ja ir ātrs interneta pieslēgums, tad šo risinājumu var izmantot klientu apkalpošanā - piedāvāt klientiem ielādēt fotogrāfijas no sava datora. Tā kā programma nodrošina visu datu apmaiņu ar Blowfish 256-bit kriptēšanu, tad tiek solīta augsta drošība.
Programmā varat pievienot savus draugus vai paziņas, kam dosiet pieeju pie jūsu failiem. Apvienības biedri var ielūgt citus biedrus un tādejādi būs paliela domubiedru grupa (līdzīgi kā draugiem.lv), kur varēs pakomunicēt (Chat) ar kādu, rakstīt dienasgrāmatu, komentēt, ielikt vērtējumu, pievienot failus ar aprakstiem utt. Programma nodrošina arī pārtraukto lejupielādes turpināšanu - tātad ja atslēdzaties, neielādējot vajadzīgo failu līdz galam, tad nākošreiz pieslēdzoties, jūs turpināt lejupielādēt no vietas, kur pārtraucāt lejupielādi.
"Ultimate" GigaTribe versija maksā 29.95 USD un klāt nāk šādas iespējas:
- ātrāka lejupielāde
- neierobežots skaits vienlaicīgajām lejupielādēm
- lejupielādēt no vairākiem resursiem, ja tādi pieejami
- attālināta interneta pieeja - lietotāji var piekļūt savam datoram pa internetu no jebkuras vietas
- grupu piekļuve - lietotājs var izvēlēties kādas mapes ir pieejamas kurai cilvēku grupai (draugiem, darbiniekiem, radiniekiem utt.)
- mapēm var uzlikt paroles
- neierobežots e-pasta atbalsts no izstrādātāju puses
Vairāk par programmu www.gigatribe.com.