Delfi foto"Delfi Foto", noslēdzot pirmo pilno darbības gadu, vēlas pateikties labākajiem un aktīvākajiem fotogrāfiem, kuri izmantojuši "Delfi Foto" savu darbu glabāšanai un par kuru fotogrāfijām "Delfi" lasītāji izrādījuši vislielāko interesi.

Gada laikā "Delfi Foto" no vienkāršas digitālo bildīšu uzglabāšanas vietnes ir izaudzis par nozīmīgu "Delfi" satura saimniecības sastāvdaļu ar vienu no visaugstākajiem apmeklējumiem visu "Delfi" projektu vidū. "Delfi Foto" tiek izmantots gan ceļojumu un ģimenes foto drošai uzglabāšanai, gan profesionālu fotogrāfu un amatieru foto entuziastu darbu glabāšanai un popularizēšanai.

Paralēli tam "Delfi Foto" kalpo kā būtisks ilustratīvs arhīvs "Delfi" ziņām, pie tam dažkārt projekts dzīvo savu dzīvi, stāstot par sniega radītajiem sastrēgumiem, negadījumiem, slavenību saviesīgo dzīvi un citiem notikumiem.

"Delfi Foto" nebūtu nekas bez paša galvenā - bez fotogrāfijām. Tādēļ mēs vēlamies pateikties tiem fotogrāfiem, kas šī gada laikā bijuši visaktīvākie un augšupielādējuši lielu skaitu fotogrāfiju. Turklāt daļa no šiem darbiem ir bijuši tik kvalitatīvi un saturiski augstvērtīgi, ka piesaistījuši lielu pārējo "Delfi" lietotāju interesi.

Viens no visaktīvākajiem "Delfi Foto" lietotājiem ir fotogrāfs Billy (Billijs Locs) kurš ir augšupielādējis nepilnus piecus tūkstošus attēlu, vienlaikus neaizmirstot par kvalitāti un saturu. Vairākas Billija galerijas ir aplūkotas desmitiem tūkstošu reižu, tādējādi liecinot par lietotāju interesi. Tas mums ir ļoti būtiski, lai "Delfi" lietotājiem būtu interesanti uzturēties mūsu vidē. Par uzticību un aktivitāti Billijs saņems dāvanu karti "Gan Bei" restorānos 50 latu vērtībā un piemiņas suvenīru no "Delfi".

"Delfi" vēlas uzteikt arī Arni Ozolu, kurš augšupielādējis gandrīz trīs tūkstošus attēlu. Turklāt Arnis ir fotografējis sev tuvas tēmas, galvenokārt sportu, kas izrādījās interesanti arī citiem lietotājiem. Tādējādi Arnis demonstrēja atzīstamu "tautas žurnālistikas" žanra sniegumu un par to ir pelnījis balvu - "Gan Bei" dāvanu karti 50 latu vērtībā un piemiņas suvenīru no "Delfi".

Mēs vēlamies pateikties arī vienam no pirmajiem "Delfi Foto" reģistrētajiem lietotājiem - Fell - par gandrīz trijiem tūkstošiem relatīvi augstvērtīgu fotogrāfiju augšupielādi. Fell, tavi darbi patīk arī mūsu lietotājiem! Par to tev balva - dāvanu karte 50 latu vērtībā no "Gan Bei" un suvenīrs no "Delfi"!

Gribam pateikties arī Artūram Daukulim ne tikai par relatīvi liela skaita fotogrāfiju augšupielādi, bet galvenokārt par kvalitāti un uzticību "Delfi" projektiem. Artūrs ir viens no "Delfi Foto" lielā rudens konkursa laureātiem, un, tā kā viņa ikdienas darbi ir patiešām baudāmi un kvalitatīvi, kas aicina apmeklētājus klikšķināt vēl un vēl, mēs vēlamies pasniegt balvu - dāvanu karti 50 latu vērtībā no "Gan Bei" un "Delfi" suvenīru - arī Artūram.

"Delfi Foto" gaida daudz jaunu un aizraujošu fotodarbu 2009.gadā, vienlaicīgi aicinot neslēpties aiz slēgto galeriju atslēdziņas un padomāt ne tikai par slēdža nospiešanu, bet arī par kadra saturisko un tehnisko kvalitāti. Lai veicinātu tieši kvalitatīva foto radīšanas prieku, mēs arī nākamgad organizēsim konkursus ar iedvesmojošām balvām un noslēguma izstādēm. Tiekamies internetā un izstādēs!