Izstādē "photokina 2012", kas no 18. līdz 23.septembrim notiks Ķelnē, Canon svinēs attēla varenību ar līdz šim plašāko uzņēmuma līdzdalību pasaules vadošajā attēlveidošanas šovā. Novērtējot fotogrāfijas vienojošo nozīmi, Canon stendā uzmanība tiks pievērsta nevis atsevišķiem izstrādājumiem, bet pasaulei, kurā tos var iekļaut mākoņa arhitektūrā un savstarpēji savienot, izteiksmīgiem attēliem pārsniedzot valodas un kultūras robežas. Rezultāts ir vide, kura atspoguļo fotografēšanu un parāda tās būtisko nozīmi cilvēku dzīvē – no uzņemšanas brīža līdz izdrukāšanai un kopīgošanai ar radiem un draugiem.

"Attēlu spēks mums ir ārkārtīgi svarīgs, un "photokina" ir vispiemērotākā vieta, kur dalīties šajā aizrautībā," teica Rainers Fueress (Rainer Fuehres), Canon Europe Patērētāju attēlveidošanas nodaļas vadītājs. "Līdz šim mēs neesam piedalījušies izstādē ar tik lielu vērienu. Mūsu stends ir izstrādāts, lai rosinātu fotografēšanas jaunradi. Vēlamies uzsvērt fotogrāfijas un videogrāfijas skaistumu un aplūkot to, kā attēli vieno cilvēkus visā pasaulē."

Canon stends "photokina 2012" ir daudzveidīga, interaktīva vieta, kas izstrādāta, lai iedvesmotu un izglītotu. Apmeklētāji varēs atzīmēt 25 izcilo EOS attēlu gadus, savukārt Canon vēstnieki vadīs seminārus, kuros dalīsies ar savu pieredzi. Torstens Milze (Thorsten Milse), kurš tikko atgriezies no polārās ekspedīcijas, stāstīs par savu fotogrāfiju uzņemšanas pieredzi un metodēm. Pasaulslavenais operators Filips Blūms (Philip Bloom) ik dienas iepazīstinās ar paņēmieniem, ko izmanto, lai atainotu stāstus, izmantojot jauno Cinema EOS sistēmu. Nostiprinot savu DSLR filmu uzņemšanas pioniera pozīciju, Canon kā "photokina filmu uzņemšanas parka" galvenais partneris, piedāvās ieskatu arī jaunākajās DSLR uzņemšanas metodēs. Aizrautīgi operatori varēs apmeklēt šo parku, lai uzlabotu savas prasmes, izmēģinātu EOS 5D Mark III un saņemtu profesionālu operatoru – Lorensa Ričardsa (Lawrence Richards) un Ričarda Volša (Richard Walch) – padomus.

Canon stends atradīsies hallē 3.2, kur apmeklētāji varēs izmēģināt uzņēmuma nozares vadošā izstrādājumu klāsta jaunākos modeļus. Speciālisti nodrošinās nepieciešamo informāciju par visu – no iesācēju līmeņa kompaktkamerām līdz pat profesionālām DSLR. Viņi sniegs arī pirmo publisko EOS M – Canon pirmās kompaktsistēmas kameras – demonstrāciju. Apmeklētāji varēs vērot arī Canon mājas printeru klāsta demonstrācijas, kurās tiks parādīts, kā optimāli izmantot digitālos un tiešsaistes attēlus. Tie, kuri neapmeklēs izstādi, varēs sekot līdzi jaunumiem Canon Facebook lapā un YouTube kanālā, kur video sniegs ieskatu katras dienas notikumu kopsavilkumā – lai ikviens varētu izbaudīt attēla varenību izstādē "photokina 2012".