Laura StrazdiņaCeturtdien, 18. aprīlī, plkst. 18:00 visi interesenti tiek laipni aicināti uz Latvijas Kultūras koledžas 2013. gada absolventu kvalifikācijas darbu prezentāciju.

Latvijas Kultūras koledža ir Latvijas Kultūras akadēmijas struktūrvienība. Tā piedāvā apgūt kultūras institūciju pārvaldību ar specializāciju fotogrāfijā, nodrošinot 1. līmeņa augstākās mācību iestādes diplomu. Jau šo ceturtdien Latvijas Fotogrāfijas Muzejs piedāvā plašākai auditorijai iepazīties ar 2013. izlaiduma gada labākajiem kvalifikācijas darbiem un to autoriem.

Darbus prezentēs: Artūrs Kārkliņš, Baiba Buceniece, Ieva Lūka, Inta Puriņa, Laura Strazdiņa. Kvalifikācijas darbu vadītāji ir fotomākslinieki un Latvijas Kultūras koledžas mācībspēki Alnis Stakle un Arno Marnics.

Kvalifikācijas darba ietvaros katram studentam bija ne vien atbilstošā kvalitātē jāsagatavo fotogrāfiju sērija, demonstrējot mācību procesā apgūtās prasmes un iemaņas, bet arī jārīko savu fotogrāfiju izstāde. Kvalifikācijas darbus vērtēja gan Latvijas Kultūras koledžas pasniedzēji, gan citi fotogrāfijas nozares profesionāļi.

Latvijas kultūras koledžas prezentācijas pasākumu apmeklēt aicināts ikviens, kas vēlas iepazīties ar mācību procesu, uzdot jautājumus par fotogrāfijas izglītību Latvijā, iepazīties ar kvalifikācijas darbiem un to autoriem. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Prezentācija notiks Latvijas Fotogrāfijas Muzeja (Mārstaļu ielā 8, ieeja no Alksnāju ielas) 3. stāvā.