Līdz 21. martam uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. sūti foto, kurā esi redzama savā ierastajā apģērbu stilā (hip hop, klasiskais, avangardais, retro utt.), un atbildi uz jautājumiem! 15 izvēlētās pretendentes, kuras cīnīsies par galveno uzvaru, izbaudīs īsti pavasarīgu foto sesiju apģērbu veikalā "Yess". Foto sesijas rezultātā iegūtās bildes tiks izvietotas mājas lapā balsošanā. Viena uzvarētāja, kura iegūs visvairāk balsu, saņems dāvanu karti Ls 50,00 vērtībā no apģērbu veikala "Yess".

European Hit Radio un stilīgais apģērbu veikals "Yess" aicina visas meitenes - ielaid pavasari savā garderobē un piedalies konkursā "Nāc un pielaiko!".

Līdz 21. martam pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. sūti foto, kurā esi redzama savā ierastajā apģērbu stilā (hip hop, klasiskais, avangardais, retro utt.), un atbildi uz jautājumiem!

15 izvēlētās meitenes tiks aicinātas uz apģērbu veikalu "Yess", kur notiks pavasarīga modes fotosesija, kuras laikā pati varēs izvēlēties foršāko, savam stilam atbilstošāko, apģērbu no jaunās "Yess" kolekcijas! Pēc tam visas fotogrāfijas tiks izvietotas www.europeanhitradio.com balsošanā!

Vienai uzvarētājai, kura iegūs visvairāk balsu, dāvanu karte Ls 50,00 vērtībā, bet pārējām 14 dalībniecēm veicināšanas balvas Ls 5,00 vērtībā no apģērbu veikala "Yess".

Arī balsotāji netiks aizmirsti - vienam balsotājam, kuru noteiksim pēc nejaušās izlases metodes, piešķirsim "Yess" dāvanu karti Ls 20,00 vērtībā!

Izmanto savu iespēju pielaikot apģērbu no "Yess"!