Panasonic LUMIX G VARIO 14-42mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S.Reizē ar Panasonic jaunajām Lumix G klases fotokamerām G2 un G10, kompānija Panasonic prezentē jaunu maināmu objektīvu LUMIX G VARIO 14-42mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S., kas paredzēts Micro Four Thirds System standarta fotoaparātiem. Jaunais objektīvs ir kompakts un viegls. Tas atbalsta 14-42 mm (35 mm kameras ekvivalents: 28 - 84 mm) tālummaiņu, kas piemērota plašam pielietojumam, sākot no ainavu uzņemšanas, beidzot ar potretfotografēšanu.

Kamera piedāvā nevainojamu kontrastu visā tālummaiņas spektrā, savukārt asfēriskā lēca uzlabo optisko veiktspēju, tajā pašā laikā minimizējot attēla kropļošanu.

LUMIX G VARIO 14-42mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S. objektīvs atbalsta MEGA O.I.S. - optisko attēla stabilizēšanas sistēmu, kas nodrošina skaidrus attēlus pat telefotografēšanas gadījumā vai vājas gaismas apstākļos.

Šis ir universāls objektīvs ikdienas fotografēšanai, kas būs īpaši piemērots cilvēkiem, kuri nevēlas nēsāt līdzi smagu fototehniku.