HyperDrive COLORSPACE UDMASanho Corporation jaunā HyperDrive COLORSPACE UDMA iekārta spēs nolasīt no atmiņu kartēm, kā arī kontaktēt ar datoru 40MB/s (UDMA ātrums). Pateicoties iespējām un veiktspējai, šī iekārta ir ideāli piemērota foto/video arhīvu veidošanai ārpus mājām bez datora palīdzības. Mobilā foto uzglabāšanas iekārta ir spējīga saglabāt līdz pat 500GB datu.
HyperDrive COLORSPACE UDMA tagad ir divreiz lielāks ātrums nekā priekšgājējam un tas var ielādēt 2GB vienā minūtē, kas pie mūsdienu lielajiem RAW un video attēliem ir ļoti noderīgi, jo ietaupa laiku un arī akumulatoru - tātad palielinās darbības laiks uz vienu GB, jeb precīzāk, ražotājs sola līdz 250GB datu ielādi ar vienu akumulatora uzlādi. Šī esot vienīgā šāda tipa iekārta, kas var attēlot īstās RAW bildes no jebkura fotoaparāta, pat vidējā formāta digitālajām aizmugurēm.
HyperDrive COLORSPACE UDMA ir reālā laika datu kopēšanas pārbaudīšana, neierobežojot pārraides ātrumu. Aparāts spēj formatēt, izdzēst un pat atjaunot datus no atmiņas kartes. Tam ir 3.2" QVGA krāsu ekrāns ar automātisko orientācijas sistēmu. Jauna iespēja ir datu sinhronizācija, kas ļauj sinhronizēt datus ar otru šādu iekārtu vai datora cieto disku pa USB OTG host tehnoloģiju. Uzlabotā arhivēšanas sistēma ļauj no atmiņas kartes vai USB iekārtas ielādēt arhīvā tikai jaunos datus, izlaižot jau iepriekš iekopētos datus. Tāpat šī ir mazākā un vieglākā iekārta (133 x 75 x 26 mm un svars 298g), kas akceptē 14 dažādus atmiņas karšu tipus bez atsevišķa adaptera - CF Type I/II, MD, SD, SDHC, MMC, MS, MS MagicGate, MS Select, MS PRO, MS PRO MagicGate, xD, xD Type-M/H. Vēl iekārta tagad spēj pārbaudīt atmiņas karšu un cieto disku ātrdarbību ar speciālu testu palīdzību. Uz ekrāna iespējama arī EXIF informācijas apskatīšana.
HyperDrive COLORSPACE UDMA būs nopērkams sākot ar oktobra mēnesi par ražotāja ieteicamām cenām: 80GB-339USD, 120GB-379USD, 160GB-399USD, 250GB-499USD, 320GB-539USD, 500GB-599USD). Tāpat var izmantot ražotāja interneta veikalu hyperdrive.com
HyperDrive COLORSPACE UDMA