Canon šodien iepazīstina ar deviņiem jauniem, aizraujošiem DSLR digitālo kompaktkameru un piederumu klāsta modeļiem, no kuriem katrs apliecina Canon ilggadējo attēlveidošanas pieredzi un uzņēmuma stratēģisko mērķi – palīdzēt patērētājiem spert nākamo soli attēlveidošanas ceļā.

DSLR klāstu jaunajā kolekcijā pārstāv EOS 1200D, kas vienlaikus prezentēta ar jaunu EOS Companion lietojumprogrammu; šī iesācēju līmeņa DSLR un viedtālruņa lietojumprogramma nodrošina vienkāršu fotografēšanas uzsākšanu ar DSLR. Arī PowerShot klāstu papildina četri jauni modeļi: PowerShot GI X Mark II piedāvā DSLR standarta sniegumu kompaktā korpusā; PowerShot SX700 HS ir Canon līdz šim smalkākā kamera ar 30x optisko tālummaiņu; izturīgā un ūdensdrošā PowerShot D30, kā arī jaunākais PowerShot S-sērijas papildinājums – PowerShot S200. Pirmizrādi piedzīvo arī trīs jauni un dizainiski IXUS modeļi, kas lietotājiem ļauj uzņemt izcilus attēlus: IXUS 155, IXUS 150 un IXUS 145. Pēdējais, bet ne mazāk svarīgais kolekcijas jaunums ir Macro Ring Lite MR-14EX II, jauna zibspuldze profesionāļiem un aizrautīgiem entuziastiem, kurus interesē makrofotografēšana.

EOS 1200D – vienkārša augstas kvalitātes fotografēšana ar DSLR

Šī kamera izstrādāta tiem, kas pirmoreiz iegādājas DSLR, lai nekavējoties uzņemtu izcilus attēlus. EOS 1200D apvieno Canon attēlveidošanas sistēmu ar intuitīvām, viegli lietojamām vadīklām un automātiskiem uzņemšanas režīmiem, nodrošinot lieliskus uzņēmumus, neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa. EOS 1200D galvenās iezīmes ir šādas:

• Jauna EOS Companion lietojumprogramma un ērti pārlūkojamas ātras uzsākšanas vadlīnijas, kas ļauj ērti uzzināt kameras pogu izkārtojumu un funkcijas, lai lietotāji pārliecināti spertu pirmos soļus pretī īpašo mirkļu uzņemšanai.

• Dažādas, viegli lietojamas funkcijas, kas ietver Scene Intelligent Auto, Video Snapshot un Creative Filters, un nodrošina augstas kvalitātes foto un video attēlu uzņemšanu, vienkārši nospiežot pogu.

PowerShot G1 X Mark II

Jauna klāsta vadošā kompaktkamera, kas aizstāj PowerShot G1 X. PowerShot G1 X Mark II nodrošina līdz šim vislabāko Canon kompaktkameras attēlveidošanas sniegumu. Tā piedāvā DSLR līmeņa attēlu kvalitāti un lietošanas ērtumu ārkārtīgi veiksmīgās PowerShot G sērijas kompaktajā formā un ar tās funkcionalitāti. PowerShot G1 X Mark II ir ideāls papildinājums jebkura profesionāla fotogrāfa aprīkojumam. Kamera ir izstrādāta, ņemot vērā fotogrāfu atsauksmes, un sniedz jaunas iespējas, kas nodrošina izcilu sniegumu un vadāmību.

• Liels 1,5-tipa Canon CMOS sensors nodrošina seklu lauka dziļumu, kas līdzinās APS-C izmēra DSLR sensoram, tādēļ tā ir ideāli piemērota profesionāla izskata portretu un makrokadru uzņemšanai.

• Jauns, īpaši spilgts f/2,0–3,9 objektīvs, kas saglabā platu f/3,9 atvērumu pat ar pilnu tālummaiņu, nodrošinot izcilu sniegumu nepietiekamā apgaismojumā un iespēju kontrolēt lauka dziļumu.

• Pilnībā pielāgojamais Dual Lens kontroles gredzens ļauj ātrāk un vieglāk panākt vēlamo rezultātu. Ergonomiski novietotais Step un Continuous gredzens nodrošina pārliecinošu parametru kontroli, ieskaitot tālummaiņu, atvērumu un aizslēga ātrumu.

• Uzlabota AiAF sistēma ar 31 AF punktu (salīdzinoši – PowerShot G1X ir deviņi) palielina kameras spēju precīzi fokusēt objektus, uzņemot attēlus ar seklu lauka dziļumu.

PowerShot SX700 HS –līdz šim Canon smalkākā 30x optiskās tālummaiņas kamera

Apvienojot Canon vadošos objektīvu jauninājumus un prasmīgi izstrādātu smalku, 34,8 mm kompaktu korpusu, PowerShot SX700 HS ir ideāli piemērota jūsu īpašo mirkļu iemūžināšanai atbilstošā kvalitātē. Precīzi izgatavots īpaši plata leņķa 25 mm objektīvs piedāvā iespēju uzņemt skaistas lauku ainavas, savukārt iespaidīgais fokusa attālums – 30 x tālummaiņa – ļauj jums pietuvināt detaļas no attāluma.

PowerShot D30 – uzņemiet dziļāk zem ūdens

PowerShot D30 kamera ir ideāli piemērota ekstrēmu sajūtu un piedzīvojumu meklētājiem – tā ļauj uzņemt zem ūdens līdz pat 25 m1 – ar izcilu attēlu kvalitāti, kas nodrošina neatkārtojami dabiskas krāsas pat nepietiekamā apgaismojumā. PowerShot D30 ir trieciendroša augstumā līdz 2 metriem, izturīga pret aukstumu līdz -10 °C un aizsargāta pret putekļiem – ideāls sabiedrotais slēpotājiem, klinšu kāpējiem vai ūdens pasaules pētniekiem.

PowerShot S200 – kopīgojiet sava radošuma rezultātus ar PowerShot, ko varat visur paņemt līdzi

PowerShot S200 no slavenās PowerShot S sērijas nodrošina apbrīnojamu attēla kvalitāti un ērtu piekļuvi manuāliem iestatījumiem modernā kabatas izmēra dizainā – ar dažādām funkcijām tiem, kuri vēlas spert nākamo soli savā izaugsmē. Īpaši plata leņķa spilgts f/2,0 objektīvs apvienojumā ar augstākas jutības 10,1 MP CCD sensoru nodrošina plašākas iespējas radoši fotografēt sarežģītos apstākļos.

IXUS 155, IXUS 150 un IXUS 145 - pieskaņojiet savam stilam

Kritiķu slavētajai IXUS sērijai pievienojas trīs jaunas, modernas, viegli lietojamas kabatas izmēra kompaktkameras ar lielu tālummaiņu. IXUS 155 apvieno Canon DIGIC attēlu apstrādi, 10x optisko tālummaiņu un 20 MP sensoru ar ikonisko, moderno IXUS dizainu - kamera ir ideāli piemērota, lai uzņemtu lieliskus foto un video ballītēs un citos pasākumos. Iesācēju līmeņa IXUS 150 un IXUS 145, kurām abām ir 16 MP sensors un 8x optiskā tālummaiņa, ir ideāli piemērotas topošajiem fotogrāfiem, pateicoties viegli lietojamiem fotografēšanas režīmiem, radošajiem filtriem un augstas kvalitātes attēliem.

Macro Ring Lite MR-14EX II – izgaismo jūsu pasauli

Izstrādāta prasmīgiem DSLR fotogrāfiem, kurus aizrauj makrouzņēmumi, Macro Ring Lite MR-14EX II zibspuldze nodrošina neticamu pielāgojamību kadra izgaismošanai, uzņemot dažādus objektus. Saderīga ar visām Canon EOS DSLR kamerām. Tā piedāvā fotogrāfiem pilnībā automātisku E-TTL II zibspuldzes mērīšanu, lai nodrošinātu precīzu un konsekventu ekspozīciju.

1 Informācija pareiza uz 2014. gada janvāri. Nav nepieciešami papildu piederumi.