Canon Macro Ring Lite MR-14EX IIŠodien Canon paplašina EOS System ar jaunu zibspuldzi – Macro Ring Lite MR-14EX II. Tā izstrādāta DSLR fotogrāfiem, kuri aizraujas ar makrofotografēšanu, jo jaunā zibspuldze nodrošina izcilu pielāgojamību, lai izgaismotu un uzņemtu dažādus objektus. Tai ir dažādi atjauninājumi, tai skaitā neatkarīga zibspuldzes vadība, ātrāka reakcija un uzlabotas, pielāgotas funkcijas.

Macro Ring Lite MR-14EX II ir saderīga ar visām Canon EOS DSLR kamerām, un tā piedāvā fotogrāfiem pilnībā automātisku E-TTL II zibspuldzes mērīšanu, lai nodrošinātu precīzu un konsekventu ekspozīciju. Uzlabotās fokusēšanas lampas izmanto jaunu, īpaši spilgtu balto LED, kas piedāvā labāku apgaismošanu nekā iepriekšējā zibspuldze, ļaujot vieglāk fokusēt nepietiekamā apgaismojumā. Jaunā zibspuldze fotogrāfiem piedāvā lielāku pielāgojamību ar jauniem kreisās un labās zibspuldzes pievadiem, kurus var kontrolēt atsevišķi. Kā arī jaudīgu sniedzamības skaitli 14 – lai lietotāji varētu atklāt radošu un unikālu apgaismojumu, uzņemot tuvplānus ar lielu palielinājumu.

Lietotāji var izmantot Macro Ring Lite MR-14EX II arī kā bezvadu optisko galveno zibspuldzi, lai attālināti pārvaldītu un aktivizētu EX-sērijas zibspuldzes ar bezvadu vadību līdz trīs ārējo zibspuldžu ierīču grupām ar infrasarkanajiem stariem. Ir iespējams pēc vēlēšanās pielāgot apgaismojuma līmeni ar integrētu LCD paneli, nodrošinot vēl lielāku apgaismojuma precizitāti. Pieejamas arī 12 jaunas, pielāgotas funkcijas un trīs personalizētas funkcijas, nodrošinot fotogrāfiem iespēju vēl vairāk piemērot iestatījumus konkrētiem radošajiem mērķiem.

Macro Ring Lite MR-14EX II ietver arī dažādas jaunas un uzlabotas funkcijas, kas nodrošina vēl labāku vadāmību. Jaunais vadīklu izvietojums ļauj lietotājiem aktivizēt zibspuldzi, izmantojot DSLR izvēlni, savukārt jauns indikators liecina par zibspuldzes uzlādes līmeni, kas nu ir nieka 5,5 sekundes un gandrīz pilnīgi kluss.

Savukārt uzlabotais korpusa dizains ietver viena pieskāriena fiksatoru, kas ļauj ātri un viegli piestiprināt zibspuldzi EOS kamerai. Jauna metāla kāja un putekļu notīrīšanas mehānisms nodrošina arī papildu izturību un uzticamību, savukārt vads tagad tiek iesprausts zibspuldzei labajā pusē, novēršot traucējumus kameras aizslēga pogai. Dizains ļauj viegli piestiprināt filtrus, nodrošinot vēl lielāku radošo brīvību.

Macro Ring Lite MR-14EX II galvenās funkcijas:

• Gredzena zibspuldzes dizains daudzveidīgam apgaismojumam

• Neatkarīgi pielāgojami zibspuldzes pievadi

• Jaudīgs sniegums – sniedzamības skaitlis 14 (ISO 100)

• Ar bezvadu pieslēguma palīdzību var aktivizēt citas zibspuldzes

• LED modelēšanas lampas uzlabo fokusēšanu nepietiekamā apgaismojumā

• Viegli lietojamas vadīklas

• Ātra, klusa uzlādēšana

Canon Macro Ring Lite MR-14EX II 2