EOS 5D mIIICanon Inc paziņo, ka deviņus no Canon dizaina veidiem atzinīgi novērtējis iF International Forum Design GmbH. Canon produktiem piešķirts prestižais 2014. gada iF dizaina apbalvojums Izstrādājuma dizaina un Komunikāciju dizaina kategorijās.

Ar iF Izstrādājuma dizaina apbalvojumu novērtētas EOS 5D Mark III un EOS 100D digitālās SLR kameras, PowerShot N digitālā kompaktkamera, LEGRIA mini videokamera, PIXMA MG7150/MG6450/MG5550 tintes printeri, i-SENSYS LBP7680Cx/7110Cw krāsu lāzerprinteri, WUX450 multivides projektori un LE-5W LED projektors. Savukārt ar iF Komunikāciju dizaina apbalvojumu novērtēts lietotāja interfeiss EOS M kompaktsistēmas kamerai.

iF dizaina apbalvojums dibināts 1953. gadā un to uzskata par vienu no prestižākajiem apbalvojumiem dizaina jomā. Katru gadu iF apbalvo izcilu dizainu trīs kategorijās: Izstrādājuma, Komunikāciju un Iepakojuma dizains.

Savu pirmo iF izstrādājuma dizaina apbalvojumu Canon saņēma 1989. gadā par biroja kopētāju. Kopš tā laika Canon saņēmis apbalvojumus par plašu izstrādājumu klāstu, ieskaitot kameras, videokameras un kopētājus. Šis ir 20. gads pēc kārtas, kad Canon saņem iF dizaina apbalvojumus. Kopumā Canon saņēmis jau 90 iF dizaina balvas.