PowerShot SX400 ISCanon šodien iepazīstina ar divām jaunām un vieglām supertālummaiņas kamerām, kas ideāli piemērotas sīku detaļu uzņemšanai gan no liela, gan maza attāluma – PowerShot SX520 HS un PowerShot SX400 IS. Šie modeļi ir aprīkoti ar 42x un 30x optisko tālummaiņu, izmantojot Canon optisko pieredzi kompaktu korpusu izstrādē.

Pietuviniet katru detaļu

PowerShot SX520 HS 42x optiskās tālummaiņas objektīvs, kas ļauj pielāgoties jebkurai situācijai, ir pietiekami daudzpusīgs, lai uzņemtu visdažādākos objektus. 24 mm platleņķa objektīvs nodrošina plašas iespējas ainavu uzņemšanā, savukārt iespaidīgais 1008 mm maksimālais fokusa attālums ļauj pietuvināt tālumā esošas detaļas.

PowerShot SX520 HS uzlabotais Zoom Framing Assist Auto režīms automātiski pielāgo tālummaiņu, lai saglabātu objektus iepriekš iestatītā lielumā kadra ietvaros. Kamera uztver brīdi, kad objekts grasās iziet no kadra, un automātiski attālina attēlu, lai objektu saglabātu kadrā. Tā arī vienmērīgi tālina attēlu, kad objekts tuvojas kamerai, lai saglabātu tā seju nemainīgā lielumā.

PowerShot SX400 IS ir aprīkots ar jaudīgu 30x optisko tālummaiņu. Kompaktais dizains padara kameru viegli pārnēsājamu, to ir ērti satvert rokā, turklāt kamerai ir arī milzīgs 24-720 mm fokusa attālums. Ar abām kamerām jūs varat ātri iemūžināt objektus, kas atrodas kustībā – palielināts aizslēga ātrums, uzlaboti algoritmi un īpaši ātrs AF režīms neļaus palaist garām izdevību.

Izcils sniegums

Lai jūs varētu paplašināt savas fotografēšanas iespējas un uzņemt kadrus dažādās situācijās, abi modeļi ir aprīkoti ar Canon optisko attēla stabilizatoru ar Intelligent IS tehnoloģiju, kas nodrošina asus un skaidrus attēlus. Pielāgojoties astoņiem dažādiem ainu režīmiem, Intelligent IS analizē kadru un automātiski pielāgo stabilizācijas režīmu, lai uzņemtu asus fotoattēlus un vienmērīgas filmas.

PowerShot SX520 HS darbojas ar Canon HS sistēmu, kas apvieno DIGIC 4 apstrādes motoru un augstas jutības 16 MP pretgaismas CMOS sensoru, nodrošinot asus un detalizētus attēlus un reālistiskas krāsas pat vājā apgaismojumā. PowerShot SX400 IS ir ideāli piemērots attēlu uzņemšanai no saullēkta līdz saulrietam; 16 MP CCD sensors un DIGIC 4+ apstrāde nodrošina lielisku rezultātu.

Izpētiet savas radošās spējas

PowerShot SX520 HS ļauj viegli atklāt savas radošās izpausmes, izmantojot Creative Shot funkciju. Ja vēlaties, ikreiz, kad nospiedīsiet aizslēgu, kamera var automātiski piemērot jebkuru no 46 specefektiem, kuri sadalīti četrās kategorijās. Creative Shot funkcija paver jaunu skatījumu uz attēliem, fotografēšanas laikā vienkārši izveidojot piecus papildu failus, katru ar atšķirīgu radošo efektu. Savukārt PowerShot SX400 IS piedāvā virkni radošo filtru, tostarp Fisheye un Monochrome, ko var pievienot attēlam arī pēc fotografēšanas.

Lieliska ergonomika

Abi modeļi izstrādāti ar mērķi padarīt uzņemšanu vienkāršu un ērtu. PowerShot SX520 HS un PowerShot SX400 IS aprīkoti ar jauna veida turētāju, kas pēc esošo EOS turētāju funkcionalitātes rūpīgas izpētes ir pārveidots tā, lai nodrošinātu ērtu DSLR tipa ergonomiku.

PowerShot SX520 HS galvenās funkcijas:

• Iemūžiniet visu tuvumā un tālumā ar 42x tālummaiņu

• Viegli saglabājiet attālus objektus kadrā

• Baudiet vienmērīgu, ērtu uzņemšanu

• Radiet lieliskus attēlus ar HS sistēmu un Intelligent IS

• Izbaudiet radošumu

• Uzņemiet lieliskas Full HD filmas ar vienu pieskārienu

• Atvieglojiet dzīvi ar Smart Auto

• Izpētiet Full Manual – pilnas manuālās vadības pasauli

PowerShot SX520 HS

PowerShot SX400 IS galvenie parametri:

• Pielāgojama uzņemšana ar 30x tālummaiņu

• Ar Smart Auto ērtai kadru uzņemšanai

• Lielisks rezultāts: 16 MP un Intelligent IS

• Izbaudiet radošo filtru iespējas

• Ērta ergonomiska satveršana

• HD filmas rokas stiepiena attālumā

• Uzņemiet vairāk kadru ar vienu uzlādi