Jacopo PergamenoTrešdien, 19. decembrī, ISSP Skolas telpās, Raiņa bulvārī 31 notiks ISSP Ziemassvētku foto-tirdziņš, kur par ļoti draudzīgām cenām būs iespējams iegādāties iepriekšējo gadu izstāžu fotogrāfijas.
Turpinot pirms gada uzsākto tradīciju, tirdziņā būs iespējams apskatīt un pret ziedojumiem iegūt savā īpašumā izmeklētus vietējo un ārzemju autoru darbus no ISSP (International Summer School of Photography) 2006 - 2012 noslēguma izstādēm. Profesionāļu aprindās par Eiropā labāko dēvētajā fotogrāfijas vasaras skolā, kas Latvija norisinājās jau septīto gadu, šogad piedalījās 72 fotogrāfi no 22 pasaules valstīm, pavadot deviņas intensīvas dienas Pelču pilī, netālu no Kuldīgas. Septiņu gadu laikā ISSP vasaras skolā kopumā ir piedalījušies ap 450 fotogrāfu no vairāk nekā 25 pasaules valstīm. ISSP arhīvā šobrīd ir pārsimts dažādu izmēru fotogrāfiju un fotogrāfiju sērijas, kuras radījuši gan jauni, gan starptautiski atpazīstami fotogrāfi. Visi iepriekšējo gadu darbi apskatāmi http://issp.lv.

Tirdziņā atrodamās fotogrāfijas kalpos kā lieliskas un interesantas dāvanas draugiem un ģimenei, bet kāds varēs izmantot iespēju papildināt savu privāto kolekciju vai atrast ko piemērotu mājas vai biroja interjeram. Turpat par īpaši izdevīgu cenu – 7 Ls - būs iespējams iegādāties arī jauno dizaina izdevumu - 2013. gada iknedēļas plānotāju ar 53 starptautisku jauno fotogrāfu darbiem, ko izlolojusi un īstenojusi biedrība ISSP sadarbībā ar Kuldīga Novada pašvaldību un Latvijas Mākslas akadēmiju. Vairāk informācijas par plānotāju: http://www.issp.lv/en/publications/2013-weekly-planner.

Trešdien, 19.decembrī, no plkst. 18.00 – 21.00 tirdziņa apmeklētājus ISSP Skolas telpās Raiņa bulvārī 31 (pagalmā) gaidīs svētku atmosfēra un īpaši atlasīta mūzika. Iegūtie līdzekļi atbalstīs biedrības ISSP darbību fotogrāfijas izglītības jomā 2013. gadā.


Papildu informācija:

Liāna Ivete Beņķe

+371 27842875

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.