perfectly4Iznākusi jauna Perfectly Clear programmas 4.0 versija, kas paredzēta mobilo telefonu lietotājiem ar Android un iOS operētājsistēmām. Šī programma palīdz automātiski uzlabot jūsu fotoattēlus un klāt nākušas 5-as jaunas funkcijas: sejas "tievēšana", ādas problēmu likvidēšana, atspīdumu likvidēšana, acu maisiņu likvidēšana un gaismas atspīdumu acīs likvidēšana.


Protams, saglabātas arī programmas iepriekšējās funkcijas – ādas gludināšana, acu uzlabošana, acu palielināšana, zobu balināšana un automātiskā sarkano acu korekcija. Ar slīdņa palīdzību var skatīt bildes blakus pirms un pēc apstrādes. Programmā ir integrēta arī foto galerija un jums vairs nebūs vajadzīga otra aplikācija fotogrāfiju pārlūkošanai, tai skaitā nelielu labojumu veikšanai, piemēram, apgriešana. Jaunā programmas versija solas būt divreiz ātrāka, salīdzinājumā ar iepriekšējo versiju.
Android 5.0 Lollipop lietotājiem būs vēl papildus iespējams, piemēram, baltā balansa uzstādījumi, HDR fotografēšana objektiem, kas ātri kustas u.c.
Perfectly Clear 4.0 jau tagad var iegādāties Google Play Store veikalā par 2,99 USD. Tuvākajās nedēļās gaidāma arī Apple iOS versija.

perfectlyperfectly