Jānis Grodums kā fotogrāfs

Šodien Latvijas Radio pirmajā programmā mums visiem pazīstamais "Līvi" solists Jānis Grodums atzinās, ka pēdējā laika nopietnākā aizraušanās viņam ir fotografēšana un ar visai labiem panākumiem. Atzinības viņš guvis nevis no Latvijas fotogrāfiem, lai nebūtu kāda liekuļošana, bet no pasaules fotogrāfiem, piemēram, no National Geographic fotogrāfa un tamlīdzīgi.

Jānis Grodums ir fotografējis līdz kādiem 25 gadiem vēl ar filmiņām un tādas lietas, tad pārtraucis, bet tagad ticis pie visai nopietnas digitālās fotokameras un atkal atsācis savu seno aizraušanos. Viņu vairāk saista portretu fotografēšana nemanot (lai fotografējamais to nemanītu un speciāli nepozētu, jo tad sanāk dabīgāk un ar dabīgām emocijām). Bet tāpat viņš atzinās, ja kāds vēlas, tad var sarunāt kādu privātu fotosesiju un radīt portretus Jāņa Groduma izpildījumā, jo aparatūra viņam atļauj un pat ir pieejama foto studija.

Šobrīd Jāņa Groduma fotogrāfijas ir apskatāmas mājas lapā photo.net. Katrs var aiziet un apskatīt viņa veikumu foto lauciņā kā arī attiecīgi novērtēt vai arī iekomentēt. Iespējams drībumā būs arī viņa fotoizstāde, bet par to nekas konkrētāks pagaidām netika pateikts. Visu interviju var noklausīties Latvijas Radio viens mājas lapā 17:07 "Monopla viesi" raidījumā.