StockfreshDream Group izveidojis jaunu projektu - Stockfresh. Atgādināsim, ka Dream Group nav iesācējs šajā biznesā, jo sākotnēji tam piederēja Stockxpert un stock.xchng. Pēc ilgstošas sadarbības ar Getty, Peter Hamza un Andras Pfaff, kompānija nolēma sākt neatkarīgu projektu. Attēlu pircējiem fotobanka piedāvā kredītu paketes (cena par kredītu mainās atkarībā no nopirktā apjoma - 5 kredīti 4,99 USD un 500 kredīti 399,99 USD), kā arī abonēšanas sistēmu ( 1, 3, 6 un 12 mēneši ar iespēju pirkt 5 vai 25 attēlus dienā līdz vidējam izmēram, jo lielā izmēra faili būs par papildus samaksu). Attēla cena mainīsies no tā izmēra.

Autoriem komisijas maksa būs no 50% līdz 65%. Par abonentu pirkumiem, autori saņems 35 centus. Minimālā izmaksas summa ir 50 USD. Naudu izmaksā katru pirmdienu. Tāpat ir arī partneru programma, kas palīdz piesaistīt pircējus ar privātajām Web lapām vai blogiem. Pietiek ar fotobankas baneru, meklēšanas vai sava portfolio izvietošanu un uzreiz tas tiks fiksēts. Par to pienāksies 10% no katra pirkuma.
Lai uzsāktu darbu ar fotobanku, jums būs nepieciešams reģistrēties un nosūtīt 5 pilnizmēra JPG attēlus pārbaudei. Fotobanka pieņem rastra attēlus un vektorgrafiku (EPS8).