stockxpert thinkstock.comFotobanku tirgū notikušas nelielas izmaiņas. Jau rakstījām, ka fotobanka StockXpert pārtrauca partneru programmu ar Jupiter Images Unlimited un Photos.com. 2010. gada 2. februārī StockXpert pilnībā pārtrauca savu darbību. Tika apstādināta jaunu fotogrāfiju pievienošanas iespēja, iespēja iegādāties jaunus kredītus un jaunu dalībnieku reģistrācija. 11. februārī tiks pilnībā atslēgta meklēšana pa sistēmu, kā arī fotogrāfiju pārdošana.

Īsti skaidrības par šādu rīcību nebija, bet tad parādījās jauna fotobanka Thinkstock.com, kas pieder Getty Images un daļēji izskaidro radušos situāciju. Jaunais Thinkstock.com mantoja StockXpert kolekciju un to fotogrāfu portfolio, kas ļāva savas fotogrāfijas izmantot partneru programmās. Visi gūtie ienākumi no šīs migrēšanas tiks pārskaitīti uz StockXpert kontu. Fotobanka kalpos tikai kā saņēmējs no šādiem maksājumiem. Ja esat StockXpert abonements, tad jums tiek piedāvāta iespēja turpināt savus kredītus 6 mēnešu garumā iStockphoto fotobankā. Konvertēšanas kurss ir 1:1 kredīts.
Thinkstock.com attēlu kolekcijā ir iekļauts Getty Images, iStockphoto, Jupiter Images un StockXpert. Ja šobrīd meklējat, tad StockXpert kolekcijas attēli tiek dēvēti par Hemera Collection. Tātad jūs nopērkat kredītus Thinkstock.com un varat tos tērēt visās šajās attēlu kolekcijās.