irisEYE.bizAiz loga jau tuvojas rudens un ir īstais laiks, lai pievērstos aktīvai domu apmaiņai ar savas profesijas kolēģiem un domubiedriem.

irisEYE.biz ir sociāla vietne ar fotogrāfijas nozari saistītiem speciālistiem - fotogrāfiem, fotomodeļiem, stilistiem, vizāžistiem, frizieriem, rotu dizaineriem un citiem, kas jebkādā veidā ir saistīti ar fotogrāfiju. Tā ir vietne, kurā klients var satikt savu fotogrāfu, fotogrāfs var atrast stilistu fotosesijai, izstāžu zāli savu fotogrāfiju izvietošanai, modes mākslinieks var piedāvāt savus tērpus fotosesijām un vēl, un vēl.

Šajā vietnē reģistrētie lietotāji var aizpildīt savu profilu 3 valodās - latviešu, angļu un krievu, publicēt savu darbu portfolio, ievietot reklāmas sludinājumus biznesa katalogā, rakstīt savu emuāru, veidot domubiedru grupas, iegūt jaunus draugus un ielūgt viņus uz pasākumiem.

Vārdu sakot, irisEYE.biz ir vietne, kurā ar fotogrāfijas nozari saistītie cilvēki var popularizēt savu biznesu gan viens otram, gan arī vietnes apmeklētājiem, kuri var izrādīties ilglaicīgi sadarbības partneri.

Lai Jums veicas fotogrāfijas biznesā!