Visaugstākā kvalitāte

Foto grāmatas tiek izgatavotas uz Kodak Supra Endura VC fotopapīra ar nozarē labāko fotogrāfiju izgatavošanas iekārtu Noritsu 3701 HD, kas nodrošina attēliem vissmalkākās tonālās pārejas un krāsu piesātinājumu. Mēs nepiedāvājam standarta, extra vai deluxe papīru - pilnīgi visas grāmatas drukājam uz visaugstākās kvalitātes papīra. Kādēļ izmantot digitālo druku, ja varat grāmatas veidot visaugstākajā - foto kvalitātē.

Pilns atvērums

Grāmata ir viegli atverama, fotogrāfijas netiek ielīmētas grāmatas muguriņā, tādēļ atvērums redzams visā pilnībā. Lieliski piemērotas panorāmām.

Iespējams pievienot papildus lapas

Aizmirsi pievienot foto grāmatai kādu fotogrāfiju? Nebēdā, iespējams pasūtīt atsevišķas lapas un tās viegli pievienot jau esošajai foto grāmatai.

Ātra izgatavošana

Foto grāmatu izgatavošanas termiņi ir īsi, standartā izgatavojam grāmatu 24h laikā, taču nepieciešamības gadījumā varam to veikt arī 1h laikā.

Vienkārša programma

Ērta un intuitīvi viegli saprotama programma, kas sniegs patiesa prieka mirkļus, veidojot savu, individuālu grāmatas dizainu. Izvēlies starp vairākiem grāmatas dizaina paraugiem savu, izvēlies fona krāsu vai attēlu.

Dizaineru radīts izkārtojums

Īpaši, dizaineru radīti fotogrāfiju izkārtojuma varianti, kas fotogrāfijām liek izskatīties dabiski un interesanti. Radi savu unikālo foto grāmatu!

Info: http://bfs.lv/LV/foto-gramata