Sigita Elede aklais randiņšNo 8. līdz 17. janvārim "Smeceres kroga" Mūzikas klubā, Madonas rajonā būs apskatāma Latvijas Kultūras koledžas studentes Sigitas Eledes fotogrāfiju izstāde "Aklais randiņš".

Kafejnīcas apmeklējuma vietā piedāvājums ikdienišķai pastaigai vai puiša nejaukā sejas izteiksme, nevēloties izmaksāt meitenei, ir tikai maza daļa no foto izstādes, kurā būs iespējams aplūkot trīs uz patiesiem notikumiem balstītus foto stāstus - komiksus par aklajiem randiņiem, kas attēloti interesantā, mūsdienīgā un neparastā veidā - caur dažādiem sīkiem priekšmetiem.

Dzīve ir momentāna, tā sastāv no tik daudz unikāliem notikumiem, kurus dzīvē vairs nav iespējams atkārtot. Šie atšķirīgie dzīves stāsti ir emocionāli, aizraujoši, tāpēc rodas vēlme pastāstīt tos tālāk gan kā kuriozus notikumus jautrībai, gan arī kā nejaukus atgadījumus ar morāli un atgādinošu vēstījumu - vienmēr saglabāt mundrumu un būt uzmanīgam. Apspēlējot dzīves nopietnību, stāsti tika pasniegti komiskākā gaisotnē, pārspīlējot notikumus un emocijas, tādējādi radot spilgtākus un aizraujošākus tēlus.

Darbi tapuši, izveidojot miniatūru foto studiju, kurā fona fotogrāfijas un dažādie priekšmeti tika izlikti un sakārtoti atbilstoši bildes idejai.

Izstāde būs apskatāma "Smeceres kroga" Mūzikas klubā, Madonas rajonā, katru dienu no 8.00 līdz 20.00.