19. septembrī "Jauniešu mēnesis" nonāks Andrejsalā, kur tiks smelts "Mākslas krējums", pats labākais no Tavas mākslas, jo šīs aktivitātes veidošanā ir aicināts piedalīties ikviens, kura arhīvā ir foto vai video darbi.

"Mākslas krējums" ir kā turpinājums pagājušā gadā notikušajam māksla un kultūras pasākumam "Ļausim Mākslai Elpot!", kas ietvēra sevī digitālo fotogrāfiju izstādi un īsfilmu demonstrēšanu. Arī šogad ideja tiek saglabāta, jo neizpaliks ne mūzika, ne fotogrāfijas, ne video īsfilmiņas. Tomēr "Mākslas krējuma" organizatori vēlas aicināt ikvienu, kurš nodarbojas ar fotografēšanu vai video materiālu veidošanu, iesūtīt darbus un kļūt par "Mākslas krējuma" unikālu sastāvdaļu.

Šogad vizuāli mākslinieciskās noskaņās veidotais "Mākslas krējums" ir veidots kā papildinājums paralēli citām Andrejsalā notiekošām aktivitātēm - "FOTOkrosam", "FOTOdarbnīcai", "FOTOstudijai", iespējai aplūkot fotogrāfu fotoizstādes, mākslinieka "Briic" zīmējumus, kā arī foto akcijā "Viena Diena Jauniešu Dzīvē" tapušos darbus.

Darbi līdz 31. augustam jāsūta uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Sīkāka informācija: www.jauniesumenesis.lv.