Laukā pavasaris Varis Sants24. un 25. oktobrī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra foto studijas "Fotast" vadītājs Varis Sants ar savu mākslas fotogrāfiju ciklu "Laukā pavasaris" piedalīsies labdarības kompānijas "JHG Bremen" gada sarīkojumā Brēmenē, Vācijā.

Rīt, 22.oktobrī, fotostudijas vadītājs Varis Sants dodas uz Brēmeni, lai tur iekārtotu savu foto izstādi, kas tapusi fotografēšanas akcijas "Viena diena Latvijā" ietvaros. Akcijas laikā, par savu darbošanās vietu Varis Sants bija izraudzījies pansionātu "Rokaiži" Lažā, kur arī tika radīti darbi, kuros bez jebkādas izskaistināšanas un retušas atainoti nelaimes piemeklēti, taču garā stipri cilvēki. Izteiksmīgās bildes no mākslas fotogrāfiju cikla "Laukā pavasaris" pamanīja arī Brēmenes labdarības kompānijas "JHG Bremen" vadītājs doktors Tils Asmans, kurš uzaicināja autoru ar savu fotogrāfiju ciklu piedalīties kompānijas gada sarīkojumā.


Izstādi Brēmenē Varis Sants bagātinās gan ar jauniem attēliem no kartupeļu novākšanas talkas "Rokaižos", gan pusstundu garu videoizrādi, lai plašajā labdarības kompānijas gada sarīkojuma klāstā, skatītāji maksimāli ilgi uzkavētos tieši pie viņa darbiem.

Informācija tapusi sadarbībā ar Pēteri Jaunzemu.