Sadarbībā ar Austrijas fotogrāfijas un mediju mākslas kuratoru grupu  FLUSS (plašākai informācijai skatīt http://www.fotofluss.at/), Latvijas Fotogrāfijas muzejs izsaka piedāvājumu Latvijas fotogrāfiem pieteikties projektam "Dzintara ceļa izstāde" ("Amber Road Show" ).  Projekts ir daudznacionāls, ietverot fotomāksliniekus no 10 Eiropas valstīm, kas atrodas pie vēsturiskā Dzintara ceļa, sākot no Sanktpēterburgas līdz Venēcijai.

Projekta ietvaros viens no Latvijas fotogrāfiem tiks nominēts izstādīt savu darbu starptautiskajā ceļojošajā izstādē. Fotogrāfs var iesūtīt kādu no jau esošajiem vai arī izveidot jaunu darbu, ietverot tematiku Tirdzniecība, satiksme, transports globālajā pasaulē. "Dzintara ceļa izstādes" organizatori fotogrāfam piedāvā 350 eiro lielu transportēsanas kompensāciju. Ceļojošā izstāde paredzēta 2014. gadā.

Lūdzam fotogrāfus, kuriem ir interese par šo projektu, pieteikties, sūtot darbus uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ne vēlāk kā līdz šī gada 27. janvārim (svētdiena)!