7. septembrī plkst. 20.00 – 24.00 kafejnīcā "MiiT" kultūras foruma "Baltā nakts" ietvaros notiks interaktīva fotoizstāde "Skatlogs". Atšķirībā no ierastā foto izstādes formāta tās veidošanā varēs iesaistīties jebkurš "Baltās nakts" pasākumu apmeklētājs, no notikuma vietas publicējot savas bildes tviterī, instagram vai facebook ar mirkļbirku #baltanakts.

"Baltās nakts" objektu maršrutā paralēli viens otram dosies arī seši jaunie fotogrāfi, brīvā stilā tverot vizuālos iespaidus. Uzņemtie kadri tiks acumirklī augšupielādēti un reālajā laikā publicēti on-line galerijā, kas būs skatāma uz ekrāniem kafejnīcā "MiiT", Lāčplēša 10, Rīgā. Līdzās tiks demonstrētas arī jūsu fotogrāfijas, kas ievietotas sociālajos portālos ar mirkļbirku #baltanakts.

"Skatloga" priekšplānā ielu foto estētika un nepiespiests skatījums artistiskā manierē. Mēs nezinām, kas slēpsies aiz kārtējā stūra. Vai tas būs random deja vu vai kāds pārsteidzošs stāsts, jo kopīgajā steigā vēl nepamanīts vai aizmirsts? "Skatloga" fotogrāfi: Kristaps Bardziņš, Henriete Dolgova, Dārta Romanova, Aivars Ivbulis, Reinis Krastiņš un Mārtiņš Eglītis.

Pasākumu organizē radošā apvienība "Prieka māja", vairāk - facebook.com/PriekaMaaja.