Katram sava pasaule11. decembrī plkst. 17.00 Rīgas Svētā Pētera baznīcā atklās fotokluba "Rīga"  fotoizstādi "Katram sava pasaule". Mijoties dažādu gammu noskaņām un emocijām, šī izstāde atspoguļo kluba biedru interesanto skatījumu uz mūsu galvaspilsētu Rīgu, tās cilvēkiem un Latvijas ainavām.Izstāde būs apskatāma līdz 12. janvārim.

Fotokluba "Rīga" vēsture sākās 1962. gadā, kad Tautas universitātes 15 klausītāji nolēma izveidot fotoamatieru klubu Centrālajā poligrāfiķu klubā, par pirmo vadītāju ievēlot TV operatoru Vilni Folkmani, kurš bija arī pirmais valdes priekšsēdētājs.

Savas darbības laikā fotoklubs "Rīga" ir bijis kā radoša laboratorija, kurā izauga Latvijas jauno fotogrāfu paaudze, kas nesa Latvijas vārdu tālu pāri mūsu valsts robežām. Kluba biedri ir piedalījušies un viņu darbi ir guvuši atzinību un augstus apbalvojumus daudzās vietēja mēroga, kā arī starptaustiskajās izstādēs.

Jauns kluba posms sākās 2007. gadā, kad fotoklubs pārcēlās uz VEF Kultūras pili. Klubā notiek paaudžu maiņa, nāk jauni, talantīgi fotogrāfi. Turpinot tradīcijas, fotoklubs regulāri rīko kolektīvās un personālās izstādes Rīgā, autori piedalās dažādās starptautiskajās izstādēs, konkursos un festivālos, saņemot dažādas godalgas.

Kopš 2008. gada fotokluba autori regulāri piedalās Starptautiskajā Narvas (Igaunija) festivālā "Narvas rudens", ikgadu saņemot atzinību dažādās fotogrāfijas nominācijās, bet 2010. gadā visaugstāko godalgu Grand Prix par kluba kolekciju.

2010. gada 13. janvārī Baku (Azerbaidžāna) tika paziņoti Muslima Eldarova vārdā nosauktā 3. starptautiskā izstādes-fotokonkursa "Tradīcijas un laikmetīgais" uzvarētāji. 3. vietu nominācijā "Retro" ieguva Eiženija Anna Freimane, bet nominācijā "Portrets" Aivars Slišāns.

"Baltijas kāzu, portreta un dabas fotogrāfijas konkurss" (BALTIC NATURE PHOTO CONTEST)

2011. gadā Kristapa Kitnera viens no iesniegtajiem darbiem "One Second In Storm" saņēma 1. vietu ainavas sadaļā.

2013. gadā Silvijas Danelsones fotogrāfija "Where is my harem" ir guvusi divus titulus: "Vislabākā portretu fotogrāfe Latvijā" un "2.  vieta dzīvnieku portretu sadaļā".

2013. gadā aprīlī Pāvels Račiks Digital Photography Review fotokonkursā ieguva 1. vietu.

Fotoklubs "Rīga" autori piedalās arī izstādēs ar FIAP patronāžu (Starptautiskā Fotomākslas federācija).

S.Danelsone 2010. gadā saņēma FIAP sudraba medaļu Bulgārijā, Serbijā ISF price, bet Francijā balvu Prix Nature Morte.

E. Freimane 2011. gadā par darbu "Pēdējais reveranss"saņēma FIAP zelta medaļu un Salona zelta medaļu (1 Premio-Medalla de oro FIAP-Medallon dorado FCBA), kā arī  par darbu "Gulbju ezers" žūrijas diplomu (Mencion del Jurado) Argentīnā izstādē-konkursā "Deja".

2012. gadā S.Danelsonei un E.Freimanei tika piešķirts AFIAP (Artist) tituls.

2013. gadā fotokluba "Rīga" autori ir rīkojuši izstādes Azerbaidžānā, Čehijā un Izraēlā.