Savu zemi paturētNo 29. marta līdz 15. maijam Rīgas Kultūras centrā "Iļģuciems" visi interesenti tiek aicināti uz foto izstādi "Savu zemi paturēt". Izstāde ir veltījums Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai 4. maijā, kā arī desmitgadei kopš mūsu valsts iestājusies Eiropas Savienībā, ko atzīmēsim 1. maijā. Izstādes atklāšana 29. martā plkst. 14.00. Ieeja izstādē bez maksas.
Dzīves steiga ne vienmēr ļauj baudīt mirkli tūlīt un tagad, bet izjust apturēto mirkli un saņemt tā pozitīvā skaistuma devu būs iespēja ikvienam interesentam aplūkojot izstādi, kurā eksponētas mūsu dzimtenes Latvijas dailes un līdzcilvēku fotogrāfijas. Cilvēks allaž vēlas izbaudīt labas un patīkamas atmiņas, un šajā vēlmē palīdz fotogrāfija – iemūžināts mirklis, kas neizbēgami ir zudis un vairs neatkārtosies. Apturētais mirklis sniedz iespēju arvien izjust izbaudīto un piepilda cilvēku ar patīkamām sajūtām.

Foto izstādes "Savu zemi paturēt" dalībnieki ir rīdzinieki, kuru sirdslieta ir fotografēšana. Savās ikdienas gaitās izstādes dalībnieki – skolotāja, kinologs, instruktors, apsardzes darbinieks, profesors un citi – dodoties ar savu fotoaparatūru ir gatavi jauniem piedzīvojumiem un mirkļiem, kuros ar prieku vēlas dalīties arī ar citiem.  
Svētku reizē, kad varam vērot mūsu dzimtās zemes īpašo skaistumu, pelēko ikdienu un cilvēkus mums blakus, Dzimtenes mīlestība ieskanas kā no jauna un aizvien stiprāk.
Publicitātes foto