Viss labiIzstāžu zālē "Fototelpa" (Rīgā, F. Sadovņikova ielā 39), no 5. janvāra līdz 12. janvārim būs aplūkojama Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas kultūras koledžas 3. kursa radošās fotogrāfijas specializācijas studentu kvalifikācijas darbu izstāde "Viss Labi".
Izstādē būs apskatāmi trīs radošu studentu darbi. Autori secinājuši, ka ar fotogrāfijas medija palīdzību ir iespējams izteikt un izzināt sevī notiekošo. Un izmantojot dažādus vizuālos risinājumus, autori runā par sev aktuālām tēmām.

Šī projekta pamatā ir trīs jaunu fotogrāfu atklāsme, ka dzīve vairs nav tik bezrūpības pilna, kā varbūt tas ir iepriekš licies. Katram no autoriem nācies saskarties ar šķēršļiem un grūtībām, kas likušas apdomāt dzīves virzienu un tās vērtību. Šīs dažādās pieredzes ir attēlotas trīs foto sērijās, kas apkopotas kopējā izstādē.

Fotogrāfi necenšas atveidot pasauli estētiski, bet gan parādīt to no sava skatu punkta, darbos izmantojot gan digitālo manipulāciju, gan strādājot ar analogo tehnoloģiju un arī gaismas projekcijām.

Izstādē piedalās: Niks Sudrabs, Rinalds Ekmanis un Hella Madara Šabaka.

Visi interesenti ir īpaši aicināti apmeklēt izstādes atklāšanas pasākumu jaunajā izstāžu zālē "Fototelpa", Rīgā, 5. janvārī, plkst. 19:00.

Saite uz facebook lapu: https://www.facebook.com/events/1346564598782542

Hella Madara Sabaka Bojats M apvalks

Niks Sudrabs Vadātājs

Rinalds Ekmanis Depresija