fotoizstāde labirintsNo 13. decembra līdz 15. decembrim Biznesa Vēstniecības telpās būs skatāma četru Latvijas Kultūras koledžas studentu izstāde "Labirints".
"Labirints" skatītājam liek sekot četru vadātāju pēdām, atspoguļojot katra ceļu ārā no labirinta, pa kuru ir meklējuši izeju 2,5 gadus. Beidzot šis brīdis ir pienācis un ir laiks parādīt citiem šo apjukuma sajūtu, kas pārņem, atrodoties "labirintā".
Apmeklētāji labirintā varēs iziet cauri autoru darbiem, kas apskata dzejas vizualizāciju, cīņu ar sevi, jauniešu viedokļu iznešanu sabiedrībā un cilvēka radošuma spēku.
Aicinām visus interesentus uz atklāšanas pasākumu 13. decembrī plkst. 20:00 Biznesa Vēstniecības telpās. Tā būs pieejama arī 14. un 15. decembrī no 11:00 līdz 17:00.
Ieeja bez maksas, pieteikšanās uz atklāšanas pasākumu:
Foto un video izstāde "Labirints" ir Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas studentu - Egijas Učelnieces, Alises Elizabetes Liepiņas, Mārča Atāla un Reiņa Ozoliņa kvalifikācijas darbs.
"Labirints" tapis sadarbībā ar Biznesa Vēstniecību, tā ir tikšanās vieta viediem un garā bagātiem cilvēkiem. Vieta, kur atrast domubiedrus, realizēt idejas, strādāt, mācīties, iepazīties, dibināt sadarbības un kvalitatīvi pavadīt laiku.

fotoizstāde labirints