Mēs gribam lai Jūs padalāties ar saviem piedzīvojumiem! Sūtiet mums savas fotogrāfijas un video! Tajās ir jābūt attēlotām Jūsu mīļākajām aktīvas atpūtas nodarbēm. Katru mēnesi mēs izvēlēsimies labāko foto vai video kurš saņems balvā "Weekendbox".

Kā pieteikties konkursam
Katru mēnesi konkursā Jūs varat pieteikt 1 fotogrāfiju un 1 video atsūtot to (vai elektronisko adresi "URL" kur atrodama fotogrāfija vai video) uz e-mail Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. . Lūdzu, atcerieties, ka max atļautais e-pastam pievienotais apjoms ir 15MB.

Pēdējais pieteikšanās laiks
Par konkursa izbeigšanu tiks paziņots 1 mēnesi iepriekš blog.weekendbox.lv

Kur varēs apskatīt dalībnieku darbus
Konkursam akceptētie darbi tiks izstādīti blog.weekendbox.lv

Katram konkursa dalībniekam jāpievieno sekojoša informācija
1. Vārds, uzvārds.
2. E-pasta adrese.
3. Telefona nr.
4. Informācija, kur un kad tika uzņemta fotogrāfija vai video un kas tajā ir redzams (īss apraksts).

Fotogrāfiju ierobežojumi

* Maksimālais fotogrāfijas izmērs 3000 pix.
* Var pievienot arī mazāka izmēra fotogrāfijas, ja konkursa dalībnieks pēc tam var piegādāt lielāka izmēra fotogrāfijas konkursa rīkotājiem, ja tas būs nepieciešams.
* Nedrīkst pievienot pornogrāfiska satura fotogrāfijas.
* Minimālas fotogrāfiju uzlabošanas (Photoshop un citas programmas) ir atļautas, bet ne fotogrāfiju izveide.
* Konkursa dalībniekam ir jābūt fotogrāfijas autoram, nedrīkst iesūtīt aizgūtas vai zagtas fotogrāfijas.
* Konkursa rīkotāji patur tiesības anulēt pieteikumu, ja tas neatbilst fotogrāfiju ierobežojumiem.


Tagad garlaicīgais, bet nepieciešamais - noteikumi.

Konkursa dalībniekiem ir jābūt pilngadīgam (konkursa dalībniekiem, kuri nav sasnieguši 18 gadu vecumu ir jāpievieno sūtījumam vecāku atļauja piedalīties konkursā.) Šajā konkursā nedrīkst piedalīties SIA''Weekendbox'' darbinieki vai arī sadarbības partneri. SIA ‘"Weekendbox'' patur tiesības diskvalificēt dalībniekus vai fotogrāfijas, ko tā uzskata par nepiemērotiem vai aizskarošu. Dalībniekiem jābūt likumīgajiem īpašniekiem jāpieder visas autortiesības, kas saistītas ar iesniegto attēlu (-iem), vai arī ir jābūt skaidri definētai atļaujai izplatīt attēlu (s). Autortiesību pārkāpumi izraisīs tūlītēju diskvalifikāciju. Iesniedzējs saglabā īpašumtiesības uz attēlu, bet piešķir SIA''Weekendbox'' neierobežotu licenci publicēt, sekmēt un atkārtoti izmantot attēlu bezgalīgi. Gadījumā, ja izvēlētais uzvarētājs dzīvo kaut kur, kur saistībā ar šo konkursu ir aizliegta vai tiek konstatēts, ka ir pārkāpis noteikumus un nosacījumus konkursā, uzvarētājs tiks atzīts par neatbilstīgu un SIA'"Weekendbox'' patur tiesības izvēlēt jaunu uzvarētāju. Visi SIA ‘'Weekendbox'' lēmumiem ir galīgi un neapstrīdami. Konkursa uzvarētājs tiks publicēts vienu reizi mēnesī sākot ar 2010. gada janvāri www.weekendbox.lv un/vai blog.weekendbox.lv