Fotokonkursā 6 mēnešus būs pa uzvarētājam, kas attiecīgi cīnīsies par galveno balvu. Jebkāda fotogrāfija, kas ir saistīta ar ceļošanas pieredzi, var tikt pieteikta šim fotokonkursam.
Balvas:
- 6 mēnešu uzvarētāji saņems Nikon COOLPIX S1000pj
- 1 balva: 2 biznesa klases biļetes ar QATAR AIRWAYS Londona-Melburna un 7 naktis luksus viesnīcā Hyatt. Aptuvenā balvas vērtība 15.000 USD
- 2 balva: 1 ekononomiskās klases biļete ar QATAR AIRWAYS Londona-Melburna un 7 naktis Hyatt luksus viesnīcā. Balvas vērtība aptuveni 5000 USD
- 3 balva: 1 ekonomiskās klases biļete ar QATAR AIRWAYS Londona-Melburna. Balvas vērtība aptuveni 1500 USD.

Maksimums varat iesniegt tikai vienu bezmaksas fotogrāfiju. 4 papildus bildes var iesniegt par maksu - tātad kopumā 5 bildes. Nedrīkst konkursā būt dublikātu un ja tādi gadīsies, tad šie abi darbi anulējas. Visām fotogrāfijām jābūt iegūtām ar digitālo fotoaparātu. Maksimālais attēla izmērs ir 2 MB JPEG formātā vai 4 MB jebkurā citā formātā (GIF, PNG). Ideāli, ja bildes ir reducētas izmēros 800x600 - 1000x800 pikseļi (72dpi). Citi formāti (TIFF/PSD/EPS/BMP) netiks akceptēti. Jums attēlam būs jābūt oriģinālam, jo to jautās potenciālajiem uzvarētājiem.
Piedalīties var jebkurš, kas sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu. Dalības maksa vienai fotogrāfijai ir par velti, viena papildus bilde 5£ un 4 papildus bildes 10£. Pēdējā darbu iesniegšanas diena ir 2010. gada 31. augusts.
Oficiālā konkursa adrese http://forum.australiantravel.co.uk/page/photo-competition