Dace Grīnvalde "Dzīve ir brīnums"FotoAkadēmija 2010. gada 22. februārī 19:00 tirdzniecības centrā "Domina" rīko absolventu un pasniedzēju darbu izstādes "Dzīve ir brīnums" atklāšanu.

Ikdienas steigā mēs bieži vien nepamanām, cik brīnumainas lietas ir mums apkārt. Šajā steigā mēs aizmirstam arī novērtēt mirkļa skaistumu, bet tieši mirklī un tā iemūžināšanā uz visiem laikiem ir fotogrāfijas spēks. FotoAkadēmijas rīkotajā izstādē parādīsim foto darbus, kuri rāda šo ikdienišķo skaistumu, jo bieži vien mazas lietas uztvertas īstajā brīdī var kļūt par brīnumu... Izstādes apmeklētājiem būs iespēja ieraudzīt to, kam tie varbūt ir pagājuši garām nepamanot.

FotoAkadēmijas svin savu 5 gadu jubileju, atklājot sadarbībā ar tirdzniecības centru "Domina" izstādi, kurā būs aplūkojami FotoAkadēmijas absolventu un pasniedzēju darbi. Absolventu darbu atlasi veica FotoAkadēmijas žūrija kuras sastāvā bija pazīstami Latvijas fotogrāfi un fotomākslas pasniedzēji: Māris Kundziņš, Andrejs Grants, Gunārs Binde, Jānis Deinats, Oļegs Zernovs, Dainis Matisons, Andrejs Saļikovs, Jeļena Pančeva un Nikolajs Trifanovs-Bogdanovs.

Izstāde būs aplūkojama līdz 2010. gada 28. februārim tirdzniecības centrā "Domina" Ieriķu ielā 3, Rīgā.