No 8. jūnija līdz 4. jūlijam CHILL.LV organizē fotokonkursu "Orģinālākā CHILL.LV un FonoFest bilde".

Bildes konkursam jāiesniedz līdz 27. jūnijam (ieskaitot), tālāk sekos darbu izstāde un publiskais balsojums līdz 4. jūlijam (ieskaitot). Uzvarētājis būs tas, kura iesniegtais attēls saņems visvairāk balsu, balsošanai noteiktajā laikā.

Uzvarētājs tiks pie vērtīgas balvas - 2 FonoFest biļetes abām dienām 20ls vērtībā!

Kas jādara? Jānofografē kā tu gatavojies uz FonoFest. Attēlā jābūt redzamam uzrakstam "ar CHILL.LV uz FonoFest" (svarīgākie vārdi šeit ir CHILL.LV un FonoFest, šiem ir jābūt obligāti, pārējos 2 drīkst arī izsvītrot). Fotogrāfija nedrīkst saturēt vardarbīgus skatus, pornografīju un jebko citu, kas ir pretrunā ar LR likumdošanu. Fotogrāfiju nedrīkst apstrādāt ar nekādām palīgprogrammām (PhotoShop, Paint, u.t.t.).

Fotogrāfiju iesūtīšana konkursā norisināsies no 8. jūnija līdz 27. jūnijam. Viens dalībnieks konkursā var iesniegt neierobežotu skaitu bilžu. Visus iesūtītos attēlus varēs vērtēt jebkurš, kurš ir reģistrēts CHILL.LV vai draugiem.lv (izmantojot draugiem.lv pasi) portālos. No viena profila tiek pieņemta viena balss, vienreiz dienā. Veksmi klipsēšanā ;).
http://chill.lv/special/fonofest/rules