Konkursa "Parādi Adrenalin.lv logo īsto vietu" noteikumi

Kā rīkoties?
1.
1) Saņemt Adrenalin.lv logo uzlīmes Adrenalin.lv mītnē Gustava Zemgala gatvē 67 (bijusī Vairoga iela), iepriekš sazinoties pa tālr. 371 29188541 (Renārs) vai arī 2) lejupielādē Adrenalin.lv logo šeit: http://adrenalin.lv/photos.php?id=73
2.
Uzlīmē, ielīmē, aplīmē, iezīmē, uzzīmē, apzīmē, iegreb, uzpūt...(brīva vaļa Tavai fantāzijai) Adrenalin.lv logo pēc iespējas neordinārākā, spilgtākā un oriģinālākā vietā

3.
Nofotografē savu veikumu un atsūti mums.

Jo interesantāks un neparastāks būs Tavs izpausmes veids un izvēlētā vieta, jo lielāka iespēja Tev tikt pie jaudīgas balvas saistībā ar motokrosu.

Konkurss norisināsies no 2010.gada 9.jūnija līdz 21.jūnijam.

Sūti fotogrāfijas (.jpg formātā) uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., subject lodziņā norādot "Adrenalin.lv logo". Visas iesūtītās fotogrāfijas, kas atbildīs konkursa tematikai, dažu dienu laikā pēc iesūtīšanas tiks publicētas mājas lapā www.adrenalin.lv. Nosūtot fotogrāfijas uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., Tu piekrīti to publicēšanai mājas lapā www.adrenalin.lv, kā arī izmantošanai dažādām Adrenalin.lv vajadzībām (piemēram, reklāma u.tml.).

Fotogrāfijām vari pievienot arī nelielu komentāru.

Fotogrāfiju kvalitāti, oriģinalitāti un atbilstību konkursa tematikai vērtēs Adrenalin.lv komanda sadarbībā ar fotogrāfu Mārtiņu Plūmi.

Informāciju, kā saņemt balvas, uzvarētājs saņems e-pastā, no kura būs atsūtīta/as fotogrāfija/as.

Lūdzu, e-pastā norādi savu vārdu, uzvārdu.


Plašāka informācija par konkursu šeit: http://adrenalin.lv