Kas Tev ir adrenalīns? Kā Tu sajūti adrenalīnu savā dzīvē???

Sūti labākās fotogrāfijas, kurās nepārprotami ir noķerts mirklis, kurā vai nu tu pats vai kāds cits nepārprotami ir ieguvis kārtīgu adrenalīna devu: vai tas ir lidojums mototrasē uz mocīša vai pelde baseinā kopā ar haizivi, vai lāča barošana ar cepumiņu, vai karāšanās virvē virs aizas Himalajos, vai arī centieni iemidzināt 2 mēnešus veco brālīti - brīva vaļa fantāzijai!

Sūti fotogrāfijas (.jpg formātā) uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., subject lodziņā norādot "Adrenalin.lv foto konkursam". Visas iesūtītās bildes, kas atbildīs konkursa tematikai, dažu dienu laikā pēc iesūtīšanas tiks publicētas mājas lapā www.adrenalin.lv. Nosūtot fotogrāfijas uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tu piekrīti to publicēšanai mājas lapā www.adrenalin.lv.

Fotogrāfijām vari pievienot arī nelielu komentāru, aprakstiņu vai bildes nosaukumu, devīzi utt.

Konkurss norisināsies 4 nedēļas: no 2010.gada 5.maija līdz 2.jūnijam.

Katru nedēļu (1)5.-11.maijs, (2)12.-18.maijs, (3)19.-25.maijs, (4)26.maijs-1.jūnijs, viens autors var iesniegt max 5 fotogrāfijas.

Fotogrāfiju drīkst būt tikai paša uzņemtas. Cita autora fotogrāfiju drīkst iesūtīt tikai tad, ja autors sūtītājam ir devis rakstisku piekrišanu.

Katras nedēļas pirmo 3 vietu ieguvēji savā īpašumā iegūs Monster Energy enerģijas dzērienus, I vieta - 7 enerģijas dzērienus, 2.vieta - 5 enerģijas dzērienus, 3.vieta - 3 enerģijas dzērienus.
2.jūnijā tiks paziņots mēneša un visa konkursa uzvarētājs, kurš tiks noteikts starp katras nedēļas 1.vietas ieguvējiem, kas savā īpašumā iegūs pārsteiguma balvu, kas saistīta ar galveno gada motokrosa pasākumu Latvijā.

Fotogrāfiju kvalitāti, oriģinalitāti un atbilstību konkursa tematikai vērtēs fotogrāfs Mārtiņš Plūme.

Informāciju, kā saņemt balvas, nedēļu un mēneša konkursa uzvarētāji saņems e-pastā, no kura būs atsūtītas fotogrāfijas.

Lūdzu, e-pastā norādi savu vārdu, uzvārdu (ja sūtat cita autora fotogrāfijas/fotogrāfiju, tad arī autora vārdu, uzvārdu).

Informācija par konkursu arī šeit: www.adrenalin.lv