Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns izsludina fotokonkursu par saulainākajiem mirkļiem Ozolkalnā. Piedalīties aicināts ikviens, kam ir prieks fotografēt. Bildes varēs apskatīt internetā un uzvarēs tas dalībnieks, par kura foto jūs būsiet nobalsojuši visvairāk. Ir trīs foto kategorijas - Ozolkalna ainava, Labākais tuvplāns un Alpu sajūtas Ozolkalnā. Konkurss ilgst no 20.02. - 30.03.2011.

Ir sarūpēts pamatīgs balvu fonds labāko foto autoriem - dāvanu karte 100 latu vērtībā no firmas Thule, Ozolkalna abonements nākamajai sezonai 200 latu vērtībā, balvas no North 66 un vēl citas veicināšanas balvas. Ozolkalna žūrija arī paši izvēlēsies savu favorītfoto, kura autoram piešķirs speciālbalvu.
Meklē kameru, velc siltas zeķes un brauc uz Ozolkalnu ķert mirkļus!
Sīkāka info: www.ozolkalns.lv
Nolikums
Slēpošanas un atpūtas parks "Ozolkalns" SIA (turpmāk organizators) izsludina fotokonkursu par saulainākajiem mirkļiem Ozolkalnā.
Konkurss ilgst no 20.02.2011. - 30.03.2011.
Fotogrāfijas iesniedzamas 3 kategorijās:
• Ozolkalna ainava
• Labākais tuvplāns
• Alpu sajūta Ozolkalnā
Fotokonkursa dalībnieki savas fotogrāfijas augšupielādē www.ozolkalns.lv
Fotogrāfijas tiek vērtētas, par tām publiski balsojot. Atsevišķi tās vērtē Ozolkalna žūrija, kas nosaka savu favorītfoto un piešķir speciālbalvu.
Fotokonkursa organizatori var lūgt foto autorus iesūtīt savus fotoattēlus elektroniski vai piegādāt personīgi digitālo datu nesējā.
Fotokonkursa organizatori patur tiesības konkursam iesniegtās fotogrāfijas izmantot publiski.
Fotogrāfijas autors piekrīt šo foto izmantošanai un nepretendē uz autoratlīdzību.
Balvu fonds katrā kategorijā
1. Vieta - 100 latu dāvanu karte no Thule (http://www.amaranta.lv/thule); Ozolkalna abonements 2011./2012. Gada sezonai 200 latu vērtībā; dāvanu karte boulinga zāles apmeklējumam 30 latu vērtībā, pārsteiguma balvas no North 66.
2. Vieta - Auto jumta bagāžnieks slēpju pārvadāšanai no Thule; Ozolkalna abonements 10 apmeklējuma reizēm 2011./2012. Gada sezonai 75 latu vērtībā; dāvanu karte boulinga zāles apmeklējumam 20 latu vērtībā, pārsteiguma balvas no North 66.
3. Vieta - auto soma no Thule; Ozolkalna ielūgumi kalna apmeklējumam 5 reizēm 20111./2012. Gada sezonai 60 latu vērtībā; dāvanu karte boulinga zāles apmeklējumam 10 latu vērtībā, pārsteiguma balvas no North 66.
4. Ozolkalna speciālbalva