I AM Photographer (Es ESMU fotogrāfs), Igaunijas lauksaimnieku savienība, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP), Zemnieku saeima (ZSA) un Lietuvas lauksaimnieku savienība organizē Baltijas valstu konkursu "Baltijas saimniecību fotogrāfiju konkurss 2011".

Konkursa atbalstītājs ir "Nikon".
Mērķis: Aicināt profesionālos fotogrāfus un fotogrāfus amatierus fiksēt acumirkļus, kas atbilst konkursa tēmai "Baltijas saimniecību fotogrāfija 2011". Pēc konkursa 25 vislabākās fotogrāfijas tiks eksponētas katrā valstī, lai visi varētu caur fotogrāfijām iepazīt lauksaimnieku dzīvi Baltijas valstīs.
Konkursa periods: No 2011.gada 1.septembra līdz 3.oktobrim.
Konkurss norisināsies trijās kategorijās:
- Lauku saimniecību dzīve
- Saimniecību ainava
- Lauksaimnieka portrets
Baltijas saimniecību fotogrāfiju konkursa 2011 Grand prix (Lielā balva) tiks atlasīta no šīm trīs kategorijām. Baltijas saimniecību fotogrāfiju konkursa 2011 Grand prix (Lielā balva ) ir fotoaparāta komplekts: Nikon D7000 komplektā ar 18-200mm VR II. Ar speciālām balvām tiks apbalvoti visu trīs kategoriju uzvarētāji. Ar atzinību tiks godināti arī katras kategorijas trīs labākie darbi. Tāpat speciālas balvas tiks piešķirtas katras valsts - Igaunijas, Latvijas un Lietuvas labākajai fotogrāfijai.
Piedalīšanās konkursā ir bezmaksas. Žūrija noteiks 25 labākās fotogrāfijas, kurām 2011.gada 5.novembrī Rīgā tiks noteikts gala vērtējums. Šo fotogrāfiju autori saņems brīvbiļeti uz svinīgo vakara noslēguma pasākumu, kas notiks 2011.gada 5. novembrī. Mēs aicinām piedalīties arī konkursā "Baltijas dabas fotogrāfiju konkurss 2011", kurā dalības maksa ir 25 eiro. Šajā maksā ir iekļauta arī dalība dabas fotogrāfiju konkursā, dabas fotogrāfiju konferencē un piedalīšanās noslēguma pasākumā, kas norisināsies 4. un 5.novembrī Rīgā. Šajās dienās visas ieinteresētās personas varēs sekot līdzi žūrijas darbam, vērtējot darbus, klausīties konferences lekcijas un piedalīties apbalvošanas ceremonijā. Šeit ( schedule ) varat iepazīties ar darba kārtību!
Viens fotogrāfs konkursam var iesniegt līdz 10 fotogrāfijām.
Mēs organizējam transportu no Tallinas uz Rīgu un no Viļņas uz Rīgu, kā arī atpakaļ.
Ja Jūs vēlaties izmantot mūsu transporta pakalpojumus, lūdzam Jūs pieteikt vietu transportā brīdī, kad Jūs caur internetu augšupielādēsiet, konkursam iesniegsiet, fotogrāfijas. Cena 1 personai - 5 eiro.
Informācija par otru konkursu "Baltic nature photo contest 2011" atrodama tajā pašā mājas lapā http://balticnature.iamphotographer.eu/baltic-nature-photo-contest-2011/