BFS pasākums panther pro demonstrācijaPirmo reizi Latvijā - unikālās, no datora vadāmās Fomei Digital Pro X zibspuldzes un Fomei Panther akumulatoru ģeneratori! Pasākuma īpašais viesis- Canon pārstāvis ar jaunāko Canon produktu demonstrējumiem! Lieliska iespēja pašiem izmēģināt augstākminētos produktus, fotografējot Mis Latvija šīgada finālistes.


Pasākums sadalīts vairākās interešu zonās.

Panther Ģeneratora zona:
Paredzēta akumulatoru ģeneratora demonstrēšana "karalauka apstākļos". Šai zonā tiks parādītas galvenās akumulatoru ģeneratora priekšrocības, kā arī dažādi papildus aksesuāri, kas noder fotografēšanai ārpus studijas. Atstarotāji un izkliedētāji no California Sunbounce.

Digital PRO X zona:
Fotogrāfa Jāņa Deinata virsvadībā iepazīstināsim plašāku publiku ar jaunās Fomei Digital PRO X sērijas zibspuldzēm, demonstrēsim to vadību no datora un pults.

Citu studijas piederumu zona:
Demonstrēsim pārējās Fomei klāsta zibspuldzes un to piederumus.

Foto aksesuāru zona:
Šī zona sadalīta trīs daļās. Statīvi. Somas. Pārējie aksesuāri. Statīvu zonā parādīsim statīvus sākot no ļoti vienkāršiem un beidzot ar vislabākajiem pasaulē - Gitzo. Somu zonā iespēja apskatīt gan Fomei, gan National Geographic somas.
No pārējiem aksesuāriem jāpiemin Interfit Strobies - dažādas unikālas uzlikas fotoaparātu zibspuldzēm.

Canon zona:
Canon pārstāvis piedāvās iespēju izmēģināt jaunāko no Canon - Canon EOS 1D Mark IV, Canon 7D, Canon 550D, Canon 2.8/100 IS Macro u.c. interesantas lietas.

Ikviens varēs izmēģināt ātro Shinko sublimācijas printeri, turpat uz vietas 6,8 sekundēs izdrukājot nupat nofotogrāfēto.

Pasākums norisināsies Fotocentra telpās, Avotu 36. Sīkāka informācija http://www.bfs.lv

Lūdzam Jūs iepriekš reģistrēties http://www.bfs.lv/registracija