Capital DatortehnikaJau otro gadu A/S Capital rīko īpašu reklāmas kampaņu "Gaujas dienas", kuras ietvaros tiek organizēts fotokonkurss ar brīnišķīgām balvām. Iepriekšējā konkursa dalībnieku pulks bija pārsteidzoši kupls, secinām, ka fotografēšana ir viens no iecienītākajiem vaļaspriekiem. Taču, iespējams tas liecina, ka iepriekšējā fotokonkursā izvirzītais uzdevums ir bijis pārāk viegls tik profesionāliem dalībniekiem. Tālab šogad esam sagādājuši īpašu pārsteigumu tiem, kurus nebiedē grūtības, patīk asociatīvs izteiksmes veids arī fotogrāfijā un konkursā dalību ņemt motivē sagādātās balvas.

Fotokonkursa "Mana Gauja" dalības noteikumi.

Mums katram ir savas asociācijas par kādu konkrētu vārdu vai vārdu salikumu. Jautājums - kā es savas asociācijas varu parādīt citiem. Šogad mūsu mērķis ir uzzināt kādas asociācijas raisās izdzirdot vārdu salikumu "Mana Gauja". Parādiet mums to patriotisko, skaisto, īpatnējo, krāsaino vai melnbalto individuālo redzējumu, kas Jums asociējas ar vārdiem – "Mana Gauja" un ir attēlots fotogrāfijā.

Konkursa laiks: Konkurss notiek no š.g 10. marta (pirmā konkursa diena) līdz š.g 14. aprīlim (uzvarētāju paziņošana). Fotoattēlus konkursam var iesūtīt tikai no š.g. 10. marta līdz š.g. 4. aprīlim (ieskaitot). No š.g. 5. līdz 13. aprīlim notiks publisks balsojums, kura rezultātā tiks noteikts konkursa "Mana Gauja" uzvarētājs, kurš balvā saņems portatīvo datoru GaujaTM MC101.

Fotogrāfija: brīvs domas lidojums attēlots fotogrāfijā par tēmu "Mana Gauja". Pirms fotogrāfijas publicēšanas mājas lapā gauja.lv, A/S Capital patur tiesības subjektīvi izvērtēt tās atbilstību fotokonkursa tēmai.

Aizliegts iesniegt fotoattēlus, kuri satur pornogrāfiskus, erotiskus, vardarbību atainojošus skatus. Šāda satura fotoattēli netiks publicēti.

Iesūtāmā fotogrāfija autoram jānoformē ar saviem rekvizītiem: savs (autora) vārds, uzvārds un kontakttālruņa numurs. Cienot dalībnieku sniegtās informācijas privātumu, mājas lapā gauja.lv pie publiskotās fotogrāfijas būs redzami tikai autora vārds un uzvārds. Kontakttālruņa numurs netiks publiskots. Fotogrāfijas, kuras būs iesūtītas bez autora piederības noformējuma, netiks publiskotas mājās lapā un attiecīgi nevarēs piedalīties fotokonkursā.

Dalībnieku skaits: neierobežots. Fotokonkursā "Mana Gauja" piedalās ikviena persona, kas nosūtījusi uz mājas lapu gauja.lv paša uzņemtu fotoattēlu par konkursa tēmu.

Autorība: viens autors drīkst iesūtīt neierobežotu fotogrāfiju skaitu, taču tām jābūt paša autora uzņemtajām fotogrāfijām. Iesniedzot savu uzņemto fotoattēlu konkursa dalībnieks apliecina, ka konkursā piedalās labprātīgi, neiebilst pret fotogrāfijas publicēšanu mājas lapā gauja.lv un, ka viņa iesniegtais fotoattēls ir viņa paša darbs. Fotogrāfijas iesniedzējs uzņemas pilnu atbildību pret trešo personu pretenzijām, kas varētu rasties saistībā ar iesniegtā fotoattēla publicēšanu gauja.lv mājas lapā.

Balsojums: No š.g. 5. līdz 13. aprīlim mājas lapā gauja.lv notiks publisks balsojums, kura rezultātā tiks noteikta viena, labākā konkursa fotogrāfija un kuras autors tiks svinīgi apbalvots ar jauno portatīvo datoru Gauja MC101.

Papildus informācija mājas lapā: http://gauja.lv/html/index.php?id=26785