Piedalīšanās Ēnu dienas fotokonkursā, gan ēnām, gan ēnu devējiem ir lieliska iespēja dalīties ar savu Ēnu dienas pieredzi un iespaidiem, padarīt savu ikdienu interesantāku un saņemt vērtīgas balvas.

Dalībnieki

Visi 2010. gada Ēnu dienas dalībnieki - gan ēnas, gan ēnu devēji.

Fotogrāfiju, video iesūtīšana

Fotogrāfijas konkursam jāsūta uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 2010.gada 24.februārim.

Noteikumi

Katrs dalībnieks konkursam iesūta ne vairāk kā 2 (divas) savas labākās Ēnu dienas fotogrāfijas vai ne vairāk kā 2 (divus) video.

Fotogrāfiju izmērs: līdz 1MB. Formāts: JPG

Video: līdz 2 min

Sūtot fotogrāfiju, video obligāti jānorāda: iesūtītāja vārds, uzvārds, skola vai darba vieta, kontaktinformācija un īss apraksts par fotogrāfijā redzamo.

Konkursam iesūtītās fotogrāfijas un video Junior Achievement - Latvija turpmāk varēs izmantot pēc saviem ieskatiem.

Fotogrāfiju izvērtēšana

Konkursa uzvarētājus noteiks Junior Achievement - Latvija, sadarbībā ar Ēnu dienas fotokonkursa atbalstītājiem. Galvenais vērtēšanas kritērijs - Ēnu dienas interesants atspoguļojums.

Uzvarētāja paziņošana

Fotokonkursa uzvarētāju vārdus JAL publiskos 2009.gada 16.martā mājas lapās www.enudiena.lv un www.pirmaismiljons.lv, kā arī JAL ar uzvarētājiem sazināsies personīgi.

Konkursa atspoguļojums

Visas konkursam iesūtītās fotogrāfijas un video būs publicētas un apskatāmas JAL mājas lapā www.pirmaismiljons.lv un www.enudiena.lv.

Balvas

Fotokonkursa uzvarētājiem - īpašas pārsteiguma balvas no Junior Achievement - Latvija un SEB bankas.

Kontakti

JAL Birojs Rīgā Brīvības iela 33, 5.stāvs, Rīga, LV-1010.
Tālr.nr.: 67339656, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.