TEX Mex fotokonkurssNo š.g. 18. jūlijam līdz š.g. 10. augustam izklaides un atpūtas centrs "Klondaika" aicina ļaut vaļu fantāzijai un piedalīties foto konkursā ''Izjūti spēles garšu''. Konkursa galvenā balva – dāvanu karte 1000 Ls vērtībā.

Ja Tev ir tuva fotografēšana un esi sasniedzis 18 gadu vecumu, tad šī ir Tava iespēja parādīt savu talantu plašākai publikai un tikt pie balvām! Konkursa norises laikā fotogrāfijā attēlo savu interpretāciju sauklim "Izjūti spēles garšu" un iesniedz to tuvākajā izklaides un atpūtas centrā "Klondaika":

- Alūksne, L. Ezera 8;

- Rīga, Mežmala, Anniņmuižas bulv. 84;

- Rēzekne, Latgales iela 29;

- Rīga, Pļavnieki, Saharova iela 13a;

- Daugavpils, Lāčplēša iela 39;

- Daugavpils, Alejas iela 77;

- Daugavpils, Cietokšņa 60;

- Dobele, Viestura 6;

- Jūrmala, Dubulti, Dubultu pr. 5;

- Kuldīga, Liepājas 28;

- Jūrmala, Kauguri, Talsu šos. 31;

- Liepāja, Stendera 3;

- Rīga, Maskavas iela 256a;

- Rīga, Merķeļa 3;

- Olaine, Kūdras 1;

- Rīga, Dzirnavu 59;

- Rīga, Nīcgales 2b;

- Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 121b;

- Salaspils, Maskavas 9a;

- Jūrmala, Sloka, Ventspils šos. 30a;

- Smiltene, Krāsotāju 2;

- Rīga, Elizabetes 61;

- Talsi, Brīvības 11;

- Valmiera, Rīgas 4;

- Rīga, Grēcinieku 1;

- Ventspils, Ganību 14;

- Jelgava, Driksas 4;

- Rīga, Matīsa 43.

Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties Klondaikas sociālā tīkla Facebook lapā vai rakstot pieprasījumu uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Konkursa noslēgumā notiks iesniegto darbu izstāde, kuras laikā ikviens atpūtas centra apmeklētājs varēs nobalsot par sev tīkamāko foto uzņēmumu. Darbu izstāde paredzēta no 10. līdz 31. augustam. Par foto konkursa uzvarētāju kļūs visvairāk balsu ieguvušās fotogrāfijas autors. Veiksmīgāko fotogrāfiju autoriem būs iespēja piedalīties GMG uzņēmumu grupas kalendāra izveidē.

Par balvu fondu parūpējušies konkursa atbalstītāji Minolta, Mežakaķis, Omicron. Galvenā balva – 1000 Ls dāvanu karte no izklaides un atpūtas tīkla Klondaika un meksikāņu restorānu tīkla Tex-Mex.

Atpūtas un izklaides tīkls "Klondaika" apvieno populārākās un veiksmīgākās atpūtas vietas Latvijā – atpūtas centrus "Klondaika", restorānus "Tex-Mex" un ēdnīcas "Cantine". Latvijā tas savu darbību sācis 1993 .gadā un šobrīd ir pārstāvēts jau 16 Latvijas pilsētās. Atpūtas un izklaides tīkla "Klondaika" misija ir nodrošināt cilvēkiem kvalitatīvas izklaides iespējas un augsta līmeņa apkalpošanu.