It kā nav par foto tēmu, toties time-lapse (laika plūdums) un/vai slow motion (lēnas kustības) video var iegūt ar fotoaparātu, ko izmanto arī daudzi fotogrāfi. Tādēļ kādam fotogrāfam varētu būt interesanti tikt pie lielā balvu fonda, kur būs ne tikai datori, bet arī Canon fotoaparāti un citas vērtīgas balvas, kas varētu noderēt fotogrāfam.

Konkursa mājas lapā http://www.youtube.com/MyIntelEdge izlasāmi noteikumi, ielādējamas 5 dziesmas, no kurām vienu vajadzētu izmantot kā mūzikas fonu izveidotajam video. Būs 5 uzvarētāji pa 3 periodiem un kopā tas sanāk 15 uzvarētāji, kas tiek pie vērtīgām balvām. Konkurss noslēdzas 2012.gada 23.oktobrī.

Tāpat fotogrāfi savus darbus var iesniegt konkursam, tikai tēmas ir ierobežotas – sports, mūzika, dzīvesstils vai izklaide. Bildēs nedrīkst būt redzami ar autortiesībām aizsargāti objekti vai personas, kas nav ļāvušas sevi fotografēt. Dāvanā paredzēts Dell XPS* Intel Core i5 Ultrabook. Šeit uzvarētājs būs tikai viens katrā no 3 konkursa periodiem. Konkurss noslēgsies tieši tāpat 2012.gada 23.oktobrī.