Mana Jelgava uzvarētāji2. novembra vakarā Jelgavas Kultūras namā noslēdzās fotokonkursa "Mana Jelgava" 2.posms, kurā Jelgavas pašvaldības iestāde "Kultūra" aicināja pieteikties fotogrāfus, neatkarīgi no profesionālās sagatavotības. Šoreiz fotokonkursā piedalījās 23 fotogrāfi, iesniedzot kopumā 187 bildes.
Žūrijas komisijas pārstāve un Latvijas Fotogrāfijas muzeja direktore Maira Dudareva stāsta: "Šī bija tā reize, kad, skatoties darbus, žūrija sajūsminājās, jo darbi ir patiesi labi un daudzveidīgi. Aizvien vairāk fotogrāfu, veidojot savas fotosērijās, meklē stāstus, motīvus".
Rezultāti:
1.vieta – Juris Zēbergs;
2.vieta – Billijs Locs;
3.vieta – Dzintra Žvagiņa;
Žūrijas simpātija – Kaspars Zaķis;
Žūrijas simpātija – Eduards Kapša;
Skatītāju simpātija – Alīna Čuprakova.
Žūrijas komisijā piedalījās Latvijas Fotogrāfijas muzeja direktore Maira Dudareva, SIA "AD fotostudija" īpašnieks un profesionāls fotogrāfs Agris Šiliņš, Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes "Kultūra" attīstības plānošanas un projektu vadības sektora vadītājs Ivars Pirvics.
Līdz ar uzvarētāju apbalvošanu Jelgavas Kultūras nama 1. stāva foajē tika atklāta labāko darbu izstāde, kas būs apskatāma līdz 2017. gada 4. janvārim un kas ceļos arī uz Jelgavas sadraudzības pilsētām.