VEF Kvartāla sajūtasLai mudinātu ikvienu paskatīties citām acīm uz vietu, kurai līdzās dzīvojam, ikdienas steigā paejam garām, pat nepamanot skaisto un īpašo mums līdzās, izsludināts foto konkurss "VEF Kvartāla sajūtas"!
Konkursā aicināti piedalīties fotogrāfijas entuziasti -jebkurš interesents neatkarīgi no vecuma, nodarbošanās un profesionālajām fotografēšanas iemaņām.
Iesniegtos foto darbus konkursa noslēgumā vērtēs žūrija, ņemot vērā autora māksliniecisko un individuālo redzējumu par VEF Kvartāla dzimšanu, kā arī fotogrāfijas kvalitāti. Trīs labāko darbu autori saņems naudas balvas 300€, 200€ un 100€ vērtībā. Spilgtākie fotoattēli tiks izlikti apskatei VEF Kvartāla kamerzālē.

Lai kļūtu par konkursa dalībnieku, katrs interesents tiek aicināts elektroniski publicēt savus darbus Instagram un/vai Facebook profilā ar atsauci @vefkvartals un #vefkvartālasajūtas.

Foto un autora kontaktinformāciju jānosūta arī uz elektronisko adresi:
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.! Uzvarētāji tiks paziņoti 1. jūnijā.