Kuldīgas velofestivāls 2017Šī gada 27.maijā Kuldīgā jau 10.gadu tiksies visi velo entuziasti un aktīvā dzīvesveida piekritēji, lai piedalītos lielākajā nekomerciālajā riteņbraukšanas pasākumā Latvijā – Kuldīgas Velofestivālā. Gaidot šo īpašo pasākumu, piedalies pirmajā foto konkursā un laimē balvas, kuras varēsi saņemt pasākuma dienā!
Nofotografē attēlu par tēmu, kas saistīta ar velosipēdu vai riteņbraukšanu dabā.
Publicē to savās Instagram vai Facebook profilā, izmantojot #VeloKuldigaX17
Seko mūsu Facebook lapai @velokuldiga un Instagram kontam @velokuldiga un apmeklē Kuldīgas Velofestivālu 27.maijā
Laimē Kuldīgas Velofestivāla 2017 T-kreklu katru nedēļu un piedalies galvenās balvas 50€ izspēlē.
Pilnie fotokonkursa noteikumi:
 Uzņem fotoattēlu mežā, laukā, pludmalē… jebkurā dabiskā vidē pēc savas izvēles pa tēmu, kas saistīta ar velosipēdu vai riteņbraukšanu.
*Attēlam jābūt oriģinālam, nevis paņemtam no interneta.
 Publicē šo fotogrāfiju izmantojot mirkļbirku #VeloKuldigaX17 savā Instagram vai Facebook profilā.
*Pārliecinies, ka tavs Instagram un Facebook profils ir publisks (citādi attēls konkursa dalībai nebūs redzams organizatoriem)
 Konkursa organizatori katru nedēļu izvēlēsies vienu uzvarētāju Instagram platformā, un vienu uzvarētāju Facebook platformā. Kopumā katru nedēļu tiks paziņoti 2 uzvarētāji. Par galveno balvu 50€ sacentīsies 6 fotoattēli, kuri būs izvēlēti par labākajiem iepriekšējo nedēļu konkursos.
 Katras nedēļas uzvarētāju attēli tiks publicēti nākošās nedēļas pirmdienā Velokuldiga Facebook, Instagram profilos un mājas lapā velokuldiga.lv
 Katras nedēļas konkursa uzvarētāji saņems Kuldīgas Velofestivāla 2017 T-kreklu pasākuma dienā pie reģistrācijas un piedalīsies konkursa otrajā kārtā cīņā par galveno balvu 50€.
Uzvarētāju paziņošanas kārtība un balvas:
 Konkursa pirmā kārta notiks no 1.maija līdz 22.maijam.
 Pirmās nedēļas uzvarētāji (bildes, kuras publicētas no 1.maija līdz 7.maija 23:59) tiks paziņoti pirmdien, maijā, plkst. 12:00
 Otrās nedēļas uzvarētāji (bildes, kuras publicētas no 8.maija līdz 14.maija 23:59) tiks paziņoti pirmdien, maijā, plkst. 12:00
 Trešās nedēļas uzvarētāji (bildes, kuras publicētas no 15.maija līdz 21.maija 23:59) tiks paziņoti pirmdien, maijā, plkst. 12:00
Katras nedēļas uzvarētāji tiks paziņoti Facebook lapā https://www.facebook.com/velokuldiga/, Instagram profilā https://www.instagram.com/velokuldiga/ un mājas lapā www.velokuldiga.lv
Konkurss par galveno balvu:
 Konkursā par galveno balvu 50€ piedalīsies iepriekšējo nedēļu uzvarētāju fotoattēli. Attēls, kurš saņems visvairāk “Patīk” organizatoru Facebook lapā, tiks pasludināts kā galvenās balvas ieguvējs. Balsošana par uzvarētāja foto notiks no 23.maija līdz 27.maija plkst. 15:00 organizatoru Facebook lapā.
 Galvenās balvas ieguvējs tiks paziņots Kuldīgas Velofestivāla dienas brauciena noslēguma pasākumā 27.maijā, plkst. 15:30, Kuldīgas pilsētas estrādē.
Vērtēšanas kritēriji:
 Tēmas atbilstība, uzsverot dabu un velosipēdu
 Attēla vispārēja kvalitāte
 Fotogrāfijas unikalitāte un oriģinalitāte
 Mirkļbirkas #VeloKuldigaX17
Uzvarētāji:
 Katras nedēļas uzvarētājs tiks uzrunāts individuāli, izmantojot Facebook un Instagram platformas, attiecīgi, kurā no platformām konkursa dalībnieks ir uzvarējis. Uzvarētāju fotogrāfijas tiks pārpublicētas organizatoru Facebook, Instagram lapās un mājas lapā velokuldiga.lv.
 Galvenās balvas uzvarētājs, kura fotogrāfija organizatoru Facebook lapā būs saņēmusi visvairāk “Patīk”, tiks paziņots uz vietas pasākumā. Balsošana par fotoattēlu, kurš iegūs galveno balvu notiks tikai organizatoru Facebook lapā no 23.maija līdz 27.maija plkst. 15:00.
!!! Visas balvas tiks pasniegtas pasākuma dienā.
Iknedēļas uzvarētāji balvas varēs saņemt pasākuma dienā 27.maijā pie reģistrācijas Kuldīgas pilsētas estrādē. Ja konkursa uzvarētāji neizņem balvas pasākuma dienā, organizatoriem ir tiesības balvas paturēt.
Galvenās balvas uzvarētājs, balvu varēs saņemt pasākuma dienā, vai ja uzvarētājs nevarēs ierasties uz pasākumu, uzvarētājam ir jāsazinās ar organizatoriem par balvas saņemšanu divu nedēļu laikā pēc uzvarētāja paziņošanas.