acu krāsu maiņa ar Photoshop cs5Adobe paziņoja, ka 2010. gada 12. aprīlī tiks demonstrēts jaunākais Adobe Creative Suite 5 un fotogrāfi varēs iepazīties ar jaunākajām Photoshop iespējām. Vairāk par šo jaunumu var lasīt viņu mājas lapā cs5launch.adobe.com un sekot līdzi šim prezentācijas pasākumam. Tāpat var sekot līdzi arī twitter.com/photoshop. Tas ir visiem tiem, kam patīk sekot un lasīt par to kas notiek. Bet pārējie jau var iepazīties ar jaunākajām Photoshop CS5 iespējām.

Piemēram, te bija jau minētas visādas sarežģītas pamācības kā nomainīt acu krāsu, balināt zobus un uzlabot saulrieta krāsas. Tagad to visu varēs izdarīt daudz vienkāršāk pat bez īpašām priekšzināšanām un izveidot savu pamācību. Vairāk par šo iespēju lasiet izstrādātāju mājas lapā www.adobe.com/tutorialsmacros.html.
Vēl no jaunumiem būs uzlabots tā saucamais "Healing brush", jeb ārstējošā ota, kas tagad sauksies "PatchMatch". Šī tehnoloģija ļaus izvērtēt tuvumā esošos objektus un aizvietot "ārstējamās" vietas ar kvalitatīvu blakus vietu - tātad nevis izpludināt pārejas kā to darīja "Healing brush", bet ievietot citu objektu no tuvumā esoša laukuma un būs gan vienāds asums, gan krāsas, gan izskatīsies visai dabīgi. Izklausās sarežģīti, jo grūti izstāstāma tehnoloģija, tādēļ labāk noskatīties vienreiz video nekā 10x lasīt šos tekstus:
www.adobe.com/patchmatch.html