Adobe Photoshop un Premiere ElementsOtrs šīs dienas lielākais notikums bez Canon jaunā fotoaparāta ir Adobe Photoshop Elements 7 un Premiere Elements 7 prezentācija. Photoshop Elements ir labāk pārdotā foto rediģēšanas programma patērētājiem, kas apvieno vienkāršību fotogrāfiju rediģēšanā ar Photoshop iespējām. Premiere Elements savukārt ir video rediģēšanas programma Windows videi.
Programmas varēs iegādāties komplektā, kā arī atsevišķi. Photoshop Elements programmā ir jauna Photomerge® tehnoloģija, kas ļauj aizvākt no attēliem nevēlamos subjektus, piemēram, tūristus no kādas ceļojumu fotogrāfijas, kas tikai lieki novērš uzmanību. Jaunās gudrās otiņas veiks neticamus efektus specifiskā laukumā. Papildus tagad ir vēl tādas iespējas kā zobu balināšana, debesu zilināšana, mīkstināt attēlus, kas savukārt ir ideāli portretiem. Tāpat ir jauna sadaļa interneta albumiem, kas bāzēts uz Adobe Flash® tehnoloģiju.
Adobe Premiere Elements 7 pārdošanas cena būs 100.43 USD, Adobe Photoshop Elements 7 cena 100.43USD, bet abas programmas komplektā maksās 151.25 EUR. Ja jums ir kāda iepriekšējā programmas versija, tad atjaunināšana maksās attiecīgi nedaudz lētāk.