Nikon Europe pārstāvniecība uzsāk jaunu reklāmas kampaņu, kurai ir apstiprinājuma zīmogs no pasaules popzvaigznes Robija Viljamsa (Robbie Williams). "ES ESMU Nikon" kampaņa 8. martā piedzīvo pirmizrādi Francijā un iepazīstina ar jaunākajām Nikon COOLPIX kamerām. Jaunās kampaņas televīzijas klipos tiks rādīts Nikon profesionalitātes un inovāciju bagātais mantojums. Tas noteikti uzrunās vēl plašāku jauno fotogrāfu paaudzi.

Šajos klipos tiek rādīti dažādi popkultūras un vēstures mirkļi, ietverot ainu, kas attēlo bērna pirmos soļus līdzīgi kā vēsturiskais pirmais izgājiens uz Mēnesi. Abiem nozīmīgajiem soļiem ir vienlīdz svarīga nozīme, un tos ir vērts iemūžināt. Citā kampaņas daļā Robijs Viljamss koncerta laikā pagriež kameru pret savu fanu pūli līdzās paziņojumam "ES ESMU Dzīvs".

Kampaņa seko esošajam Nikon lozungam "At the heart of the image" (Attēla sirdī), ielūkojoties aizkulisēs un mēģinot uzzināt, ko šis lozungs nozīmē pircējiem. Kampaņas jautājums ir "Kas Tu esi kopā ar Nikon?". Rezultātā cilvēki no visas Eiropas sniedz katrs savu atbildi uz šo jautājumu. Reklāmas klipi tika uzņemti Dienvidāfrikā, Ēģiptē, Spānijā un Vācijā.

Papildus ainas, ko kampaņa ietver - "ES ESMU Sniega Balts", kur spāņu līgava atļauj nofilmēt savu pēdējo pirmskāzu gatavošanos. "ES ESMU Šeit" parāda, kā atpūtnieki pēta Ēģiptes piramīdas. Visbeidzot - "ES ESMU Pasaules Daļa" attēlo cilvēkus no visas pasaules, mijiedarbojamies citam ar citu, izmantojot internetu un Nikon kameras.

ASV mākslinieks Bendžamins Kūpers (Benjamin Cooper) sniedz kampaņas skaņu celiņam dziesmu "Welcome Home".

Komentējot kampaņu, Birgita Olsona (Birgitta Olson), Mārketinga komunikāciju vadītāja, teica: "Esam pārliecināti, ka šī kampaņa parādīs cilvēkiem, ko tas nozīmē - būt Nikon fotogrāfam. Izmantojot reālus cilvēkus reālās situācijās - neatkarīgi no fotografēšanas pieredzes, etniskās izcelsmes, apstākļiem vai ģeogrāfijas - mēs ceram atgādināt mūsu auditorijai, ka viņi ir attēla sirdī (At the heart of the image)."

Olsona turpināja: "Mēs ceram, ka "ES ESMU" kampaņa iedvesmos mūsu klientus un palīdzēs paplašināt Nikon zīmola mantojumu lielākai auditorijai - neatkarīgi no fotografēšanas pieredzes."
Pievērsiet uzmanību kampaņai, kas virzīsies cauri Eiropai televīzijā, kino, drukas un digitālajos medijos. Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet www.iamnikon.com.