Canon IXUS 115 HSCanon laidis klajā IXUS 115 HS - stilīgu un smalku IXUS, kas apvieno glītu dizainu un lielisku sniegumu pat vājā apgaismojumā. IXUS 115 HS ir Canon HS System, lai viegli varētu uzņemt satriecošus attēlus jebkuros apstākļos. Lietotāji novērtēs jauno, satriecošo IXUS 115 HS dizainu, kam raksturīgs IXUS izsmalcinātais stils un īpaši smalks metāla korpuss, kas pieejams četrās izteiksmīgās krāsās.

HS System nodrošina satriecošu sniegumu it visos apstākļos

Pateicoties Canon unikālajai, jaudīgajai HS System, jums vairs nebūs jāskumst par neapmierinošiem rezultātiem. Vienalga, vai tā ir ballītes noskaņa vai krāsu pielieta vasaras diena, - Canon HS System nodrošina neticamu attēlu kvalitāti. Pat vāji apgaismotā vidē, kur attēli var būt neskaidri, graudaini un izplūduši, HS System bez zibspuldzes nodrošina skaidrus attēlus, uzņemot vides dabisko noskaņu. Tādējādi jaunā kamera nodrošina universālu sniegumu stilīgā korpusā un to var it visur paņemt līdzi.

Uzņemiet neticamus attēlus

Pateicoties Canon Smart Auto režīmam, kas spēj automātiski noteikt līdz 32 dažādām ainām, nav jāuztraucas par iestatījumiem: vienkārši notēmējiet, knipsējiet un izbaudiet mirkli. High-speed Burst režīms ļauj iegūt lieliskus rezultātus, fotografējot ātru kustību. Režīms uzņem nepārtrauktu kadru sēriju un apstādina darbību, lai uzņemtu ideālu mirkli vai secīgus attēlus. Izmantojot Handheld Night Scene, jūs varat uzņemt arī skaistas nakts ainas. Režīms uzņem vienas ainas vairākus secīgus kadrus, ko apvieno vienā attēlā, izveidojot skaidru, perfekti eksponētu attēlu.

Ar Movie režīmu uzņemiet vairāk

Jūs varat ne tikai uzņemt lieliskus fotoattēlus: nospiežot īpašo video pogu, jūs varat nekavējoties ierakstīt Full HD 1080p filmas - īpaši mirkļi tiks iemūžināti neticami skaidri. Lai filmas veidotu mākslinieciskākas, Super Slow Motion Movie var uzņemt notiekošo, līdz pat astoņām reizēm palēninot darbības atveidojumu. Iemūžiniet mirkli pirms katra uzņemtā fotoattēla ar jauno Movie Digest režīmu, kas ieraksta līdz četrām sekundēm pirms kadra uzņemšanas un tad apvienojiet safilmēto, lai izveidotu nelielu video, kas papildina jūsu fotoattēlus.

Realizējiet savu iedvesmu

Atbrīvojiet savu iztēli un eksperimentējiet ar dažādiem radošiem IXUS 115 HS režīmiem, tostarp Toy Camera efektu, kas rada ar senāku kameru uzņemtu attēlu efektu, un Poster efektu, kas attēlam piešķir retro noskaņu. Ar gudro Smart Shutter arī fotogrāfs var piedalīties grupas fotoattēlā, jo tas ļauj iedarbināt aizslēgu, piemiedzot ar aci, uzsmaidot vai kadrā parādoties jaunai sejai. Izmantojot vieglo un kompakto ūdensizturīgo korpusu, iespējams fotografēt zem ūdens līdz 3 m dziļumā, savukārt niršanas korpuss ļaus ar to uzņemt pat 40 m dziļumā.

Canon IXUS 115 HS

IXUS 115 HS - galvenās funkcijas:

  • Izcila attēlu kvalitāte pat vājā apgaismojumā, izmantojot HS System ar 12,1 MP CMOS sensoru;
  • Canon 28 mm platleņķa 4x tālummaiņas objektīvs ar optisko Image Stabilizer funkciju;
  • Smalks metāla korpuss ar lielu 7,6 cm (3,0"), izturīgu un skaidru PureColor II G LCD;
  • Full HD filmas (1080p) ar Dynamic IS un HDMI;
  • Smart Auto atpazīst 32 ainas, lai "notēmējot un knipsējot" tiktu uzņemti nevainojami attēli;
  • High-speed Burst un Super Slow Motion Movie uzņem ātru darbību;
  • Movie Digest pirms katra kadra ieraksta īsus video, ko apvienot filmā;
  • Miniature un Toy Camera efekti, Smart Shutter ar Smile un Wink Self taimeris;
  • Handheld Night Scene un Best Image Selection: izcili rezultāti jebkurā laikā;
  • Izvēles piederums: ūdensdroši korpusi.