Canon PIXMA MX885Canon laidis klajā izcilu daudzfunkciju ierīci ar automātisko dokumentu padevi (ADF), nodrošinot uzlabotu abpusējo skenēšanu, kopēšanu un drukāšanu. PIXMA MX885 ir smalks, melns dizains un jauns, lielisks Dual Function Panel lietotāja interfeiss. PIXMA MX885 ir ļoti produktīvs risinājums gan mājām, gan birojam. Tā nodrošina lieliskas kvalitātes attēlus, turklāt Ievērojami palielināts dokumentu un fotoattēlu drukāšanas ātrums. PIXMA MX885 piedāvā arī Wi-Fi un Ethernet savienojamību vieglai kopīgošanai tīklā.

PIXMA MX885 ir 5 atsevišķas tintes, ko var nomainīt savrupi, tādējādi optimizējot tintes lietojumu, un papildus melna tinte skaidram tekstam. PIXMA MX885 izmanto krāsu tintes, lai nodrošinātu izcilas kvalitātes fotoattēlus ar vismaz 1 pikolitru lieliem tintes pilieniem un maks. 9 600 dpi drukas izšķirtspēju. Dokumentu drukāšanā PIXMA MX885 ir pārsteidzošs ISO ESAT ātrums - apmēram 12,5 att./min vienkrāsainām un 9,3 att./min krāsainām izdrukām, turklāt ir iespējams izdrukāt 10 x 15 cm laboratorijas kvalitātes attēlu bez ierāmējuma apmēram 20 sekundēs[1].

Ātra un uzlabota funkcionalitāte

PIXMA MX885 ir Quick Start, lai pēc ieslēgšanas nekavējoties uzsāktu darbību un lietotāji varētu gandrīz uzreiz sākt drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu. Tam ir arī pilnībā iestrādāta lielātruma ADF ar abpusēju funkciju, kas nodrošina ātru lielu divpusēju dokumentu skenēšanu, kopēšanu vai faksu sūtīšanu.

2 400 dpi skeneris nodrošina ātru, skaidru un augstas izšķirtspējas skenēšanu, savukārt Auto Scan režīms ļauj lietotājiem izveidot augstas kvalitātes skenētās kopijas pareizā formātā, izmantojot vienkāršu "viena klikšķa" darbību. Augstas kvalitātes kopēšanu nodrošina Dual Colour Gamut apstrādes tehnoloģija un Image Separation tehnoloģija, kas kopētajos dokumentos precīzi atveido krāsas vai pārdrukā senus attēlus un izcili salasāmu tekstu otrās un trešās paaudzes kopijās.

PIXMA atvieglo darbu

PIXMA MX885 ir izstrādāts vienkāršam lietojumam, un jaunajam Dual Function panelim ir LED izgaismotas divu uzdevumu pogas. To funkcijas mainās atkarībā no izvēlētā režīma, tādējādi samazinot faktisko pogu skaitu. Quick Operation samazina arī darbību skaitu, kas jāveic, lai piekļūtu biežāk izmantotajām funkcijām; lai sasniegtu rezultātus, poga jāspiež mazāk reižu; savukārt 7,5 cm krāsu TFT ekrānā funkcijas ir labi saskatāmas.

PIXMA MX885 piedāvā arī praktiskas biznesa funkcijas, tostarp Super G3 lielātruma faksu ar iespēju saglabāt atmiņā, kas ļauj lietotājiem ērti izvēlēties, saglabāt vai izdrukāt faksa ziņojumus. Iespēja skenēt uz PDF ļauj dokumentus ātri konvertēt elektroniskā formātā nosūtīšanai pa e-pastu vai saglabāšanai PC vai Mac.

Intuitīva programmatūra

PIXMA MX885 ir pilnīgs uzlabotu programmatūru klāsts.

MP Navigator EX ļauj lietotājiem skenēt un arhivēt meklējamus PDF vai ar paroli aizsargātus PDF.

Canon Easy-WebPrint EX piedāvā gudru, tomēr vieglu drukāšanu, ļaujot lietotājiem izgriezt, kombinēt un drukāt lapas no dažādām tīmekļa vietnēm. Ir arī iespējams izdrukāt bukletus no izgrieztajām tīmekļa vietnēm un ievietot savu tekstu vai attēlus. Ar Canon Easy-PhotoPrint EX fotoattēlu un vēl radošāka satura drukāšana ir pavisam vienkārša, turklāt tam ir tieša piekļuve Flickrâ, savukārt Canon unikālā Full HD Movie drukāšana ļauj lietotājiem izdrukāt skaistus attēlus, izvēloties vienu kadru no full HD filmas, kas uzņemta ar noteiktām Canon Digital SLR vai Canon Digital fotokamerām.

Lietojot Canon autentiskās tintes, PIXMA MX885 ir ChromaLife 100+ ilgmūžīgiem, skaistiem attēliem, un lietotāji var piekļūt arī CREATIVE PARK PREMIUM, lai drukātu un izmantotu augstas kvalitātes profesionālo saturu, tostarp slavenu mākslinieku ekskluzīvas reprodukcijas.

Pieejamība

PIXMA MX885 ir pieejami visā Eiropā (tajā skaitā arī Latvijā) no 2011. gada marta.

PIXMA MX885 - galvenās funkcijas:

  • Drukājiet, kopējiet, skenējiet un sūtiet faksa ziņojumus no jebkuras vietas birojā;
  • Smalks un stilīgs dizains melnā krāsā ar iebūvētu Wi-Fi un Ethernet savienojamību;
  • Viegli vadāms ar Dual Function paneli un 7,5 cm krāsu TFT ekrānu
  • 35 lapu divpusējā ADF abpusēju dokumentu skenēšanai, kopēšanai un faksu sūtīšanai;
  • Produktīvs ISO ESAT 12,5 att./min vienkrāsainu / 9,3 att./min krāsainu izdruku ātrums un Quick Start;
  • 5 atsevišķas tintes kasetnes, lai samazinātu nelietderīgu patēriņu
  • Laboratorijas kvalitāte līdz 9600 dpi drukas izšķirtspējai un min. 1pikolitra tintes pilieniem;
  • 10 x 15 cm fotoattēla izdruka bez ierāmējuma apm. 20 sekundēs;
  • Intuitīva programmatūra fotoattēlu un dokumentu skenēšanai un drukāšanai;
  • Saglabājiet skenētās kopijas un faksa ziņojumus tieši USB zibatmiņā vai atmiņas kartē - bez PC.

[1] Detalizētu aprakstu skatiet specifikācijās