Canon IXUS 220 HSCanon papildinājis savu populāro IXUS sēriju ar IXUS 220 HS - satriecoši elegantu digitālo kompaktkameru, kas apvieno klasisku IXUS dizainu un vadošu sniegumu. Šis modelis ir pats jaunākais izcilo, īpaši smalko IXUS kameru klāstā. Tas ir smalks, viegls un nenoliedzami moderns un piedāvā uzlabotu stilu un tehniskos parametrus.

Canon HS sistēma garantē nemainīgi augstu attēlu kvalitāti jebkuros apstākļos, savukārt 12,1 MP CMOS sensors nodrošina liela ātruma uzņemšanu. IXUS 220 HS ir Izcili piemērota, lai to ņemtu līdzi visur. Tai ir 24 mm īpaši plata leņķa 5x optiskās tālummaiņas objektīvs vieglā, nerūsējoša tērauda korpusā, kas ir tikai 19,5 mm biezs, padarot to par smalkāko šāda veida kameru[i]. Iespēja uzņemt Full HD (1080p) video ar stereo skaņu ļauj lietotājiem iemūžināt arī satriecošas kvalitātes filmiņas.

Izsmalcināts dizains, HS System vadīts sniegums

IXUS 220 HS ir Izstrādāts, lai sniegtu nepārspētu dizaina un snieguma apvienojumu. Tas ir jaunākais IXUS modelis ar HS System - uzlabotu augstas jutības attēlu sensora un jaudīgas DIGIC 4 apstrādes tehnoloģijas apvienojumu. Ar pretgaismas CMOS sensoru HS System samazina traucējumu līmeņus par, maks., 60% jebkurā ISO ātrumā[ii], ļaujot lietotājiem uzņemt skaistus, augstas kvalitātes skaidrākus attēlus pat vājā apgaismojumā. DIGIC 4 apstrāde nodrošina ātrumu, izcilu attēlu atveidi, zemu traucējumu līmeni un precīzus krāsu toņus, kā arī vispārējās darbības ātru reakcijas laiku.

Īpaši plats, īpaši pielāgojams

IXUS 220 HS piedāvā lietotājiem neticamu uzņemšanas pielāgojamību, pateicoties autentiskajam Canon īpaši plata leņķa 24 mm objektīvam ar 5x optisko tālummaiņu un ārkārtīgi efektīvu optisko IS. Objektīvs ļauj lietotājiem tālummaiņas plašajā diapazonā kadrā iekļaut vairāk un ar 5x optisko tālummaiņu piekļūt tālākiem objektiem, tādējādi nodrošinot lielāku kadrēšanas daudzveidību. Canon vadošā optiskā IS funkcija koriģē kameras sakustēšanās efektu, mazinot miglainumu. Tas ir īpaši noderīgi tālummaiņas telediapazonā vai fotografējot vājā apgaismojumā, attiecīgi sniedzot lietotājiem iespēju visos apstākļos uzņemt asus, detalizētus attēlus, turot kameru rokā.

Lielais augstas kvalitātes 6,9 cm (2,7") PureColor II G LCD nodrošina ideālu attēlu kadrēšanas un izvēlnes pārlūkošanas iespēju. 230 000 punktu izšķirtspēja nodrošina ekrānā izcilas detaļas, un rūdītā stikla pārklājums sniedz platāku skatu leņķi ar izcilu krāsu atveidi un izteiktiem kontrastiem. Rūdītais stikls nodrošina arī nepārspējamu izturību. Papildu interfeisa padomi un ieteikumi sniedz kameras funkciju īsu skaidrojumu, palīdzot lietošanas laikā uzzināt vairāk par kameru.

Maza, moderna un funkcijām bagāta

Neskatoties uz smalko dizainu, IXUS 220 HS ir daudz dažādu funkciju. Jaunais modelis ir pati mazākā Canon kompaktkamera ar Full HD video uzņemšanas funkciju, tas filmē 1920 x 1080 p ar 24 kadriem/s (fps) ar stereo skaņu, iemūžinot īpašus momentus īpaši skaidri. Lietotāji var izmantot optisko tālummaiņu, lai piekļūtu attāliem objektiem filmēšanas laikā, un Canon Dynamic optiskais IS samazina kameras sakustēšanās efektus, kas rodas, filmējot kustībā, tādējādi palīdzot ierakstīt vienmērīgākus, asākus attēlus. Īpašā filmu ierakstīšanas poga ļauj viegli pārslēgties no foto režīma uz video attēlu uzņemšanas režīmu un pretēji, lai nekas netiktu palaists garām.

Neticams sniegums, viegla lietošana

IXUS 220 HS ir Canon jaunākais Smart Auto režīms, tāpēc tā ir ideāli piemērota lietotājiem, kuri vēlas vienkārši uzņemt kadrus. Smart Auto ir izstrādāts, lai ikviens varētu uzņemt izcilus attēlus, tāpēc tas spēj novērtēt katru situāciju atbilstoši dažādiem faktoriem un no 32 iespējām izvēlas vispiemērotāko ainu, uzņemot vislabāko attēlu. Fotogrāfam uzmanība jāpievērš tikai fokusam un kadrēšanai - pārējo paveic Smart Auto.

Smart Auto ir Face Detection tehnoloģija un jaunākā Advanced Subject Detection tehnoloģija, kas ļauj kamerai atpazīt un izsekot cilvēku sejām vai citiem kustīgiem objektiem, piemēram, transportlīdzekļiem vai mājdzīvniekiem. Tiklīdz objekts ir atpazīts, Servo AF/AE nodrošina, ka tas paliek fokusā un ir pareizi eksponēts, līdz aizslēgs tiek nospiests līdz galam un attēls uzņemts. i-Contrast un Smart Flash Exposure funkcijas Smart Auto nodrošina, ka objekti tiek uzņemti pēc iespējas detalizēti, samazinot asas ēnas un pārāk eksponētus gaismas laukus.

Liela ātruma radoša uzņemšana

IXUS 220 HS ir liela ātruma uzņemšanas režīmi, lai iemūžinātu ātru darbību un nepalaistu garām ne mirkli. Liela ātruma Burst režīms ļauj uzņemt fotoattēlus līdz 8,0 kadriem/s pie 3,0 MP, savukārt Continuous uzņemšanas režīms uzņem līdz 3,4 kadriem/s pie pilnas 12,1MP izšķirtspējas, līdz atmiņas karte ir pilna. Super Slow Motion Movie režīms piedāvā izcilu veidu, kā palēnināt ātras darbības, piemēram, sporta aktivitātes, atveidi, uzņemot ar 240 fps pie 320 x 240 un parādot ar 1/8 reālā ātruma, nodrošinot dramatisku iespaidu. VGA kvalitātes video (640 x 480) tagad atbalsta Super Slow Motion Movie režīmu, uzņemot ar 120 fps un parādot ar 1/4 no reālā ātruma.

Jaunais Movie Digest režīms nodrošina lietotājiem jaunu, interesantu dienas notikumu iemūžināšanas veidu. Izvēloties Movie Digest režīmu, IXUS 220 HS ieraksta līdz četrām sekundēm pirms fotoattēla uzņemšanas, lai pēc tam apvienotu dienas klipus vienā filmiņā. Movie Digest režīms ir izklaidējoša, viegla iespēja, kā uzņemt stāstu par notvertajos fotoattēlos iemūžinātajiem notikumiem un tas piedāvā alternatīvu veidu savas pieredzes iemūžināšanai.

Lietotāji, kuri vēlas izmēģināt atšķirīgus efektus, var izmantot sešus uzņemšanas režīmus, lai piešķirtu attēliem atšķirīgu perspektīvu. Papildus Miniature efektam, Fish-eye efektam, Super Vivid un Poster efektam, jaunais Toy Camera efekts piešķir attēliem retro izskatu, savukārt Monochrome rada noskaņas attēlus sēpijas, melnbaltos vai citos monohromos toņos. Miniature efektu var piemērot gan foto, gan video, ierakstot 1,5; 3 vai 6 kadrus sekundē filmu režīmā, lai radītu palēninātās filmas efektu miniatūrā izmērā.

Ar ūdensdrošo korpusu, uzņemiet zem ūdens

IXUS 220 HS ir pietiekami daudzveidīga, lai ņemtu līdzi it visur, turklāt tā saderīga arī ar dažādiem jauniem, papildu pieejamajiem ūdensdrošajiem korpusiem. Smalkais ūdensdrošais korpuss WP-DC320L ir ūdensizturīgs līdz trīs metru dziļumā, tādēļ tas ir piemērots risinājums snorkelēšanas vai ārtelpu sporta veidu iemūžināšanai, turklāt par saprātīgu cenu. Ūdensdrošais korpuss WP-DC41 ir lieliski piemērots nopietnākai uzņemšanai zem ūdens, piedāvājot izturību līdz 40 metru dziļumam, ar pilnīgu visu funkciju kontroli, kas ļauj lietotājiem noregulēt un uzlabot attēlu iestatījumus, lai atainotu dažādas ainas un situācijas.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

IXUS 220 HS īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas vietnei tiešsaistē. Lietotāji var izmantot priekšrocības, ko sniedz 2 GB vieta simtiem augstas kvalitātes attēlu uzglabāšanai. Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus arī esot ceļā.

Canon IXUS 220 HS

IXUS 220 HS galvenās funkcijas:

  • HS System (12,1 MP);
  • 24 mm, 5x tālummaiņa. Optiskais IS;
  • Nerūsējoša tērauda korpuss;
  • 6,9 cm (2,7") PureColor II G LCD;
  • Full HD ar optisko tālummaiņu. Dinamiskais IS;
  • Smart Auto (32 ainas);
  • Ātrdarbības nepārtraukta uzņemšana un Super Slow Motion Movie;
  • Movie Digest;
  • Radošie fotografēšanas režīmi;
  • Izvēles piederums: ūdensdroši korpusi;

[i] Atbilstoši Canon pētījumam.

[ii] Salīdzinātas līdzvērtīgas Canon kompaktkameras bez HS System.