CeBIT apmeklētāji, kas interesējas par fotogrāfiju, arī šogad neiztiks bez pārsteigumiem. Arbeitskreis Digitale Fotografie e.V. kopā ar Deutschen Messe AG 23 hallē 1500 kvadrātmetru platībā prezentēs "digital imaging".

Asociācijā ir apvienojušies tādi dalībnieki kā Canon, Fujifilm, Olympus, Sigma, Epson, Adobe, Corel, Vertus, Datacolor, Eizo, Quato, Wacom, Noritsu un Personello. Adf prezentēs aparatūru, programmatūru un foto piederumus darbībā. Speciāli būs aprīkotas šim nolūkam divas foto studijas. Tā, ka būs iespējams izmēģināt jaunāko tehniku darbībā.

Kā publikas piesaistīšanai darbosies profesionālais fotogrāfs Guido Karp, kas fotografēs kailfoto un "Beauty" žanros, kā arī prezentēs nākotnes fotostudiju, kas varētu būt interesanta tēma profesionāliem fotogrāfiem.

Neizpaliks arī izstādes fotografēšana, ko veiks Valters M.Rammlers, un tēma šogad būs "Faces of CeBIT". Tādejādi tiks fotografēti izstādes apmeklētāji un dalībnieki "Stand-Studio" variantā. Katram būs iespēja tikt pie profesionāla portreta un lielizmēra izdrukas. Apmeklētājiem uzreiz būs redzams kā profesionāli fotogrāfi izmanto šo jaunāko High-end tehnoloģiju.